TEMPERATURNI ŠOK: Narednih dana u Srbiji VEOMA TOPLO, čak do 32 stepena
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

SUNČANO I TOPLO

TEMPERATURNI ŠOK: Narednih dana u Srbiji VEOMA TOPLO, čak do 32 stepena

Iznad većeg dela Evrope u sredu biće suvo i toplo

Objavljeno: 23:22h

U Srbiji u sredu pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, severnih pravaca. Minimalna temperatura od 13 do 20°C, maksimalna dnevna od 27 do 32°C.

U Beogradu u sredu veoma sunčano i toplo. Vetar slab, severnih pravaca. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 30°C.

U Srbiji u četvrtak još toplije, ali uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Ponegde će biti uslova za pljuskove sa grmljavinom. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 30°C. U petak sa severozapada naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, osetnijim padom temperature i jakim severozapadnim vetrom.

U subotu pre podne na severu, posle podne i uveče i u ostalim predelima prestanak padavina i razvedravanje. U nedelju veoma sveže jutro, u dolinama i kotlinama i sa maglom, a na jugu i jugoistoku biće i oblačno. Tokom dana sunčano, ali sveže. Maksimalna temperatura tokom vikenda biće od 20 do 24°C.

U Beogradu u četvrtak još toplije, ali uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Maksimalna temperatura oko 30°C. U petak naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, osetnijim padom temperature i jakim severozapadnim vetrom. U subotu razvedravanje, severozapadni vetar u slabljenju. U nedelju jutro relativno sveže, tokom dana sunčano. Maksimalna temperatura za vikend do 22°C.

Iznad većeg dela Evrope u sredu biće suvo i toplo, dok se na severu i severozapadu Evrope očekuje oblačno sa kišom. U Skandinaviji biće najsvežije sa temperaturom oko 10°C, a najtoplije u Španiji sa temperaturom do 35°C.

Bonus video

Kurir dnevni horoskop 20.06.2018.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.