Cvetković je bio komičan, izneo je niz NELOGIČNOSTI! Posle konferencije oglasio se i Rebić
Foto: Fonet/Espreso.co.rs

NEVEROVATNO

Cvetković je bio komičan, izneo je niz NELOGIČNOSTI! Posle konferencije oglasio se i Rebić

Povrdu da je priča nelogična, ukazuje direktor policije, pruža i rezultat poligrafskog ispitivanja, gde je Cvetković "pao" na pitanjima "da li je priču izmislio i da li je imao pomoć drugih lica"

Objavljeno:

Novinar Stefan Cvetković izneo je niz nelogičnosti i laži, što dokumentuju sve analize i provere MUP i nadležnog tužilaštva u Vršcu, pre svega kroz dobijene DNK analize, pregled sigurnosnih kamera, ali i činjenicu da je "pao" na poligrafskom ispitivanju, rekao je direktor policije Vladimir Rebić.

- Ako napomenemo ključni dokaz da na satu koji je nađen na licu mesta navodnog krivičnog dela ne postoji ničiji DNK osim Cvetkovićevog, a on je napomenuo da mu je sat skinut od strane lica koje nije koristilo rukavice, jasno je da je priča izmišljena i potpuno netačna - rekao je Rebić za Tanjug, nakon današnje konferencije novinara Cvetkovića.

Povrdu da je priča nelogična, ukazuje direktor policije, pruža i rezultat poligrafskog ispitivanja, gde je Cvetković "pao" na pitanjima "da li je priču izmislio i da li je imao pomoć drugih lica".

Vladimir Rebić
Vladimir Rebić foto: Beta/Milan Obradović

Rebić je rekao i da nisu potvrđeni ni njegovi navodi da se u određenom vremenskom periodu kretao pojedinim ulicama Bele Crkve, jer pregledom kamera nije utvrđeno da se kretao tim ulicama, a nema ni navodnog vozila za koje je tvrdio da ga je pratilo. Uz to, naglašava direktor policije, sporno je da nijedan građanin iz Bele Crkve nije potvrdio ono što je Cvetković izneo policiji, imajući u vidu da se navodni događaj desio u širem centru grada, koji je veoma prometan. U nizu nelogičnosti za Rebića je i činjenica koju je Cvetković spomenuo na današnjoj konferenciji, a to je da kapu, koja bi mogla da bude ključni dokaz, sačuvao na sigurnom mestu i nije želeo da je preda policiji. - Logično je kada želite da se krivično delo nad vama rasvetli, da ključne dokaze predate policiji. On je kapu sve dane držao na skrivenom mestu i praktično onemogućio da se uzmu potrebni DNK tragovi - ukazao je direktor policije.

Na kraju, Rebić je rekao je da je 90 odsto izlaganja Stefana Cvetkovića nelogično, a da je način na koji je događaj predstavio novinarima i javnosti komičan.

Dodao je i da je novinaru dato obezbeđenje, koje će ostati uz njega sve dok se ne otklone sve sumnje da postoje određene pretnje.

Bonus video: Cvetković se rasplakao

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.