MOJU BEBICU LJILJANU SU PRETUKLI U VRTIĆU, a objašnjenje koje sam dobila je BAŠ SKANDALOZNO! (FOTO)
Foto: PRINTSCREEN FACEBOOK / NEVENA NOVI-PROFIL FILIPOVIC, Espreso.co.rs

gde mi živimo?

MOJU BEBICU LJILJANU SU PRETUKLI U VRTIĆU, a objašnjenje koje sam dobila je BAŠ SKANDALOZNO! (FOTO)

Kada je Nevena ugledala svoju bebu koju je 5. juna ostavila „zdravu i pravu“ u vrtiću, pozlilo joj je

Objavljeno: 15:17h
Jelena Jovanović

Nevena Filipović, majka jednogodišnje bebe Ljiljane, tvrdi kako je njeno dete pretučeno dok je boravilo u privatnom vrtiću „Super bubamara“u Paraćinu.

Da muka bude još veća, samohrana majka o tome nije ni obaveštena, a vaspitačica koja je prema njenim tvrdnjama i vlasnica vrtića ceo incident, nazvala je "malim pehom".

Kada je Nevena ugledala svoju bebu koju je 5.juna ostavila „zdravu i pravu“ u vrtiću, pozlilo joj je. Ljiljana joj je predata sa modricama i podlivima.

- Kada sam ugledala svog anđela, nije mi bilo dobro. Vratili su mi pretučeno dete, ali sam bila u šoku pa nisam odmah odreagovala. Pitala sam vaspitačicu šta se desilo mom detetu, ali je ona rekla je Ljiljana izletela iz hranilice i nju udarila u nos, kao i da ona takođe ima modricu koju je prekrila korektorom - priča Nevena za Espreso.

Dete je vraćeno modro
Dete je vraćeno modro foto: Espreso.co.rs

Kada sam pitala vaspitačicu odakle Ljilji povrede na nozi, vaspitačica je odgovorila kako je i tu povredu "zaradila" prilikom izvlačenja iz hranilice.

- Ja ne mogu da poverujem u tu naivnu priču. Jasno se vidi da nije u pitanju ogrebotina, već da je povreda nastala od štipanja ili udarca. Iste sekunde sam rekla da vodim moju Ljilju kod lekara, ali je vaspitačica počela da histeriše.

- Tada se uplašila i brzo je pozvala svog oca koji je inače policajac, da me vozi u Hitnu, ali sam se uplašila jer on ima „veze svuda“ - objašnjava Nevena.

foto: Printscreen Facebook / Nevena Novi-Profil Filipovic

Te noći ni Nevena ni Ljilja nisu spavale.

Majka je neprestano bila uz svoju bebu koja je plakala do jutra.

Morala je da kontroliše bebino ponašanje u slučaju da Ljilja povraća jer se plašila da je možda prilikom udarca dobila potres mozga.

Majka želi samo istinu
Majka želi samo istinu foto: Espreso.co.rs

- Bila sam očajna, tu noć nisam spavala, a ceo taj period mi je obeležen strahom i velikim nemirom. Imala sam poteškoće da rodim mog anđela, i kada sam to uspela doživela sam da je neko maltretira. Srce mi se slama kad pomislim kroz šta je sve prošla, zato neću odustati dok neko ne bude odgovarao, tvrdi majka.

Nevena je odvela bebu kod pedijatra i očnog lekara koji su prema njenim rečima utvrdili da se radi o udarcima ili padu.

Detetu su ustanovljene povrede nastale pri padu
Detetu su ustanovljene povrede nastale pri padu foto: Privatna arhiva

- Prvo nisam mogla ni da pomislim da je vaspitačica tukla moju bebu, mislila sam da joj je ispala.

- Međutim, ubrzo su počeli da me zovu neki roditelji koji su tvrdili da su i njihova deca maltretirana verbalno, ali i fizički od dotične. Jedna majka je ispisala svoje dete iz tog vrtića, upravo iz ovih razloga, kaže Nevena.

Ona je istakla kako će podneti tužbu protiv vaspitačice jer kako kaže, neko mora da odgovara.

Za ovo neko mora da odgovara
Za ovo neko mora da odgovara foto: Printscreen Facebook / Nevena Novi-Profil Filipovic

Majka male Ljiljane, koja je za naš portal govorila o nasilju koje je preživela njena beba, poslala nam je i fotografije povreda male Ljilje.

Dete ima modrice po nogama
Dete ima modrice po nogama foto: Printscreen Facebook / Nevena Novi-Profil Filipovic

Nevena je takođe dodala kako je dobila pretnje od strane vaspitačicinog oca. - Njen otac mi je pretio, i kleo me i to krajnje neprofesionalno. Rekao mi je da spremim papire i dobre advokate jer ona ima "svuda veze" - priča očajna majka. Dodaje kako ju je vaspitačica nakon svega prijavila iz straha jer je znala šta je uradila. - Nisam mogla ni da zamislim da je sposobna da udari moju bebu, ali sam sada skoro sasvim sigurna da je to uradila. Čak me je prijavila jer nije znala šta da radi iz straha, zaključuje Nevena.

Jovana Atanacković, vaspitačica pomenutog vrtića demantovala je celu priču, i kaže da se pomenuti događaj nikada nije desio. Ona nije želela da daje opširniju izjavu, ali je najavila da će večeras na svom Fejsbuk profilu napisati objavu u kojoj će sve biti objašnjeno.

Pogledajte bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.