JAVIO SE, ALI JOŠ NIJE DOŠAO KUĆI! Nakon što je policija pronašla nestalog Cvetkovića, oglasila se i njegova majka!
Foto: Facebook

dobro je

JAVIO SE, ALI JOŠ NIJE DOŠAO KUĆI! Nakon što je policija pronašla nestalog Cvetkovića, oglasila se i njegova majka!

- Mi nemamo auto, nemamo telefone, nemamo ništa pa ne možemo ništa ni da preduzmemo - kazala je majka.

Objavljeno:

Majka novinara Stefana Cvetkovića izjavila je da on još uvek nije došao kući u Belu Crkvu, ali da se sinoć javio i rekao da je dobro.

Sinoć se javio i rekao da je dobro, da će se pojaviti", rekla je agenciji Beta Cvetkovićeva majka.

Ona je kazala da pretpostavlja da je otišao da se vidi sa sinom, koji studira u Beogradu.

"Zovite popodne, verovatno će se pojaviti do tada. Mi nemamo auto, nemamo telefone, nemamo ništa pa ne možemo ništa ni da preduzmemo", kazala je majka.

Stefan Cvetković živi u Beloj Crkvi sa roditeljima. Tužilac vršačkog Osnovnog javnog tužilaštva Tihomir Knežević izjavio je da je novinar Stefan Cvetković sinoć završio davanje izjave "u svojstvu građanina" u Upravi kriminalističke policije u Beogradu. "Stefan Cvetković je dao izjavu u svojstvu građanina, koja se može smatrati prijavom za protivpravno lišenje slobode. U tom pravcu nije mu bio potreban advokat. Za sada nije ni osumnjičen ni ništa slično, nego se tretira kao oštećen. Dakle, procedura sa državnim organima je završena. Detalje ćemo kasnije saopštiti", rekao je Knežević sinoć agenciji Beta.

Dodao je da će zapisnik o davanju izjave, kao i svi ostali dokazi biti dostavljeni tužilaštvu od strane Policijske uprave. Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu rukovodi pretkrivičnim postupkom u slučaju Stefana Cvetkovića, čiji je nestanak bio prijavljen u sredu kasno uveče. On je, prema navodima predstavnika vlasti, pronađen juče u ranim popodnevnim satima u rejonu Bele Crkve.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.