PONOVO HAOS U GRADU: Ulice neprohodne, u centru opšti kolaps, a na sve to ZATVOREN Trg Nikole Pašića zbog UTAKMICE sa Svetskog prvenstva! (FOTO)
Foto: Beta/ Petar Vas

naoružajte se strpljenjem

PONOVO HAOS U GRADU: Ulice neprohodne, u centru opšti kolaps, a na sve to ZATVOREN Trg Nikole Pašića zbog UTAKMICE sa Svetskog prvenstva! (FOTO)

Na društvenim mrežama su ponovo najavljivani protesti i blokade zbog poskupljenja goriva

Objavljeno:

Zbog praćenja prenosa Svetskog prvenstva u fudbalu na Trgu Nikole Pašića, gradske vlasti su postavile veliki video bim, pa će danas do 20.00 biti zatvoren Trg Nikole Pašića na delu od Bulevara kralja Аleksandra do Terazija, kao i Dečanska na delu od Trga Nikole Pašića do Teraziskog tunela.

Zašto je doneta ova odluka mnogim Beograđanima nije jasno, ali neki građani navode da je ovaj potez ispred republičke i gradske skupštine zatvoren pošto su po društvenim mrežama ponovo najavljivani protesti i blokade zbog poskupljenja goriva i to baš na ovoj lokaciji.

Bivša funkcionerka Nove stranke Marinika Tepić apelovala je putem Tvitera na sve koji se kreću ka Skupštini do 17h:

- Zatvorene su sve ulice oko Skupštine, ispred takođe - podmeću decu, izmislili su neki dečji turnir u fudbalu i sad kao igraju fudbal. Ispred Narodne Skupstine!

- Policije, naravno, na sve strane. Deca će sve češće igrati fudbal?!

Bonus video

NEZAPAMĆENO NEVREME U UŽICU, OTVORILO SE NEBO: Grad pobio sve, reke vode teku ulicama, grmelo više od 10 minuta

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.