VACIĆ SE NAŠALIO NA RAČUN NESTALOG NOVINARA PA GRDNO ZAŽALIO: Tviteraši ISPLJUVALI Mišu, Trifunović GA BUKVALNO UNIŠTIO! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Filip Plavčić

uništili ga

VACIĆ SE NAŠALIO NA RAČUN NESTALOG NOVINARA PA GRDNO ZAŽALIO: Tviteraši ISPLJUVALI Mišu, Trifunović GA BUKVALNO UNIŠTIO! (FOTO)

Glumac je prokomentarisao kako je Mišin status dokaz da su besramnost, glupost i bahatost-tri praseta, a posle je dodao još nešto..

Objavljeno: 16:15h

Glumac Sergej Trifunović poznat je po tome što nema dlake na jeziku, ali i po tome što ume debelo da pretera u iskorišćavanju svog prava na slobodan govor.

Ipak, mnogi su se složili da je u ovoj situaciji apsolutno u pravu. On je ovog puta objavio izbrisani tvit Miše Vacića u kojem je napisao kako je "nestali novinar popio vodu iz Beogradaskog vodovoda i nestao".

Glumac je prokomentarisao kako je Mišin status dokaz da su besramnost, glupost i bahatost-tri praseta, a posle je dodao još nešto.

I on nije jedini koji se osvrnuo na ovu po mnogima "sramnu" šalu Vacića.

Podsećamo, na društvenim mrežama osvanuo je tvit u kojem se navodi da je nestao novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve.

Poslanik Nenad Čanak jutros je takođe na svom Tviter profilu objavio da je sinoć u Beloj Crkvi nestao novinar Stefan Cvetković.

Kako je objasnio, pronađen je njegov automobil koji je u tom trenutku bio upaljen, vrata su bila otvorena, a njegov sat sa pokidanom narukvicom pronađen je pored vozila.

- Svi telefoni su mu isključeni - napisao je Čanak.

Kako kažu u policiji u Pančevu nezvanično kažu da ne znaju ništa o nestanku novinara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.