Maloletnik iz Smedereva se ZVERSKI IŽIVLJAVA nad mačkom dok se njegovi drugari smeju! OVAJ SNIMAK LJUBITELJI ŽIVOTINJA NE MOGU DA ODGLEDAJU DO KRAJA! (VIDEO)
Foto: printscreen/facebook/Levijatan

da li je moguće?

Maloletnik iz Smedereva se ZVERSKI IŽIVLJAVA nad mačkom dok se njegovi drugari smeju! OVAJ SNIMAK LJUBITELJI ŽIVOTINJA NE MOGU DA ODGLEDAJU DO KRAJA! (VIDEO)

Policija u Smederevu dobila je prijavu protiv maloletnog M.Ž.

Objavljeno:

Često smo svedoci brutalnosti mladih.

Ipak, malo je reći da je snimak mladića koji maltretira mačku, koji je osvanuo na društvenim mrežama, šokirao jer ovakvu brutalnost na delu dugo nismo imali prilike da vidimo.

Na snimku se vidi maloletni M. Ž. iz Smedereva baca mačku po sobi, udarajući je pesnicama, vratima, da bi je na kraju bacio kroz prozor.

Posebno je strašan deo snimka na kom se vidi kako je mačka pokušala da se sakrije penjanjem na vrh vrata, a nasilnik koristi i ovu situaciju da joj naudi i iz sve snage zalupi ista vrata povređujući mačku koja se našla priklještena između njih i zida.

- Od kada radimo ovo nam je, iz nekog razloga, jedan od najmučnijih snimaka. Ovo je zversko iživljavanje - kažu u Udruženju Levijatan.

Policija u Smederevu dobila je prijavu protiv maloletnog M.Ž. koji se sumnjiči za zlostavljanje mačke, a obavešteno je i nadležno tužilaštvo, pišu Novosti.

Ceo video snimak brutalnog maltretiranja životinje možete pogledati OVDE.

Unapred vas upozoravamo da je snimak uznemirujućeg sadržaja.

Bonus video:

FILMSKO HAPŠENJE U BEOGRADU: Policija upala u stan, pronašli oružje, drogu i eksplozivne naprave! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.