Sipaju nam vodu u alkohol, a naplaćuju duplo: Kako nam podvaljuju u noćnim klubovima? (FOTO)

Naivnima je i voda alkohol

Sipaju nam vodu u alkohol, a naplaćuju duplo: Kako nam podvaljuju u noćnim klubovima? (FOTO)

U mraku noćnog kluba nema prostora za reklamacije i dešava se da vam na prevaru daju piće koje je sve, samo ne alkoholno
Objavljeno: 21:08h

Kako su neki evropski mediji ranije pisali, Beograd je prestonica "noćnog provoda" i nudi izlaske za svačiji ukus. Neko više voli kafane, neko noćne klubove, ali jedno je sigurno - gužva i galama idealni su za "sitna podvaljivanja" konobara. Pili smo, ali i duvali za vas: Ovoliko smete da popijete, a da vas ne kazne (FOTO) (VIDEO) Godinama unazad ljudi se žale da im po duplo većim cenama prodaju razblaženi alkohol. Ni nakon četiri čašica žestokog pića, ne osete da ih "radi".

- Popio sam tri votke to veče, i za njih pukao 1.000 dinara. Na eks, ali nije me uhvatilo uopšte... Ne znam čime to razblažuju, ali mogu da potpišem da nešto rade. To može da vam potvrdi svako ko je jednom u životu izašao u noćni provod - uvereno je potvrdio Nikola (22). Da li ste čuli za Ajfonovaču? Ova rakija je samo za odabrane! (FOTO) U mraku noćnog kluba nema prostora za reklamacije i dešava se da vam na prevaru daju piće koje je sve, samo ne alkohol. Retko ko primeti, a oni koji su svesni da su prevareni ne mogu da dokažu, pa im ostaje da iskustvo prepričavaju prijateljima i na društvenim mrežama.

Razblaživanje žestine na željenu jačinu vrši se vodom i bitno je da voda i rakija budu iste temperature kako bi se najbolje sjedinili, a da se na izgled ne primeti. mutnoća, loša boja, neprijatan miris. Olešite se bez mamurluka: Sve što vam treba je alkohol iz Severne Koreje! (GIF)
To i ako se negde radi, rade pojedini konobari ili šankeri i to rade na svoju ruku uz rizik da ostanu bez posla Verovatno se češće dešava po noćnim klubovima jer se tu naplata radi odmah i velike su gužve
Atmosfera pogoduje sitnim manipulacijama.
Meni se nekoliko puta desilo da naručim žestinu i dobijem nešto bljutavo, fuj! A naplate mi boga oca

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.