MANIJAK DEVOJCI USRED KOŠUTNJAKA UPAO U KOLA! Zbog onoga što je policija zatekla na zadnjem sedištu više nikad nećete same ići OVOM ULICOM!
Foto: Google street view

stravično

MANIJAK DEVOJCI USRED KOŠUTNJAKA UPAO U KOLA! Zbog onoga što je policija zatekla na zadnjem sedištu više nikad nećete same ići OVOM ULICOM!

Često nismo ni svesni koliko sreće imamo u datom trenutku

Objavljeno:

U životu nas mogu zadesiti različite situacije u kojima možemo biti životno ugroženi, a da toga nismo ni svesni.

Često nismo ni svesni koliko smo u datom trenutku imali sreće.

Na društvenim mrežama pojavio se jedan status koji će svakog od nas naterati da se zamisli, a glavno dešavanje dogodilo se u srcu Beograda.

Naime, devojka se noću vraćala kući iz grada, i umalo bila meta manijaka u Košutnjaku.

Status vam prenosimo u celosti:

- Zamislite šta se dogodilo u Košutnjaku... Devojka se vraćala iz grada oko 2-3 noću, vozeći uzbrdo kroz Košutnjak i naiđe na veliku granu na putu. Izađe da je pomeri, a iza nje naiđe drugi auto i počne da svira i blica. Ona se uplaši i da po gasu, a oni za njom sve vreme, blicaju i sviraju.

- Na kraju izađe na Kneza Višeslava, na osvetljeni deo blizu grada, stane, a oni pored nje, spuštaju prozor i viču: "Izađi napolje, neko ti je u kolima!!!" I tako ona na svoja vrata, a manijak pozadi na suprotna i pobegne. Zvali policiju, našli pozadi neku uzicu za davljenje. Koliku je sreću imala da je neko naišao i da su uopšte ukapirali šta se dešava. A ti kad staneš u mraku i prođeš ispred farova, ne vidiš šta se dešava pozadi, a od motora ne čuješ. Strašno!!! - piše u ovom Fejsbuk statusu.

Da li ste imali neko slično iskustvo? Pišite nam u komentarima.

Bonus video: ŠEŠELJ ISPRED SPECIJALNOG SUDA: Procesi protiv Zvezdana Jovanovića i Legije su režirani, tražićemo da se obnove (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.