Maja nije videla ćerku GODINU DANA i tvrdi kako je muž PRETUKAO! Bivši suprug SVE NEGIRA: Ćerka ne želi da je vidi jer je davila njenu baku! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

tvrdnje

Maja nije videla ćerku GODINU DANA i tvrdi kako je muž PRETUKAO! Bivši suprug SVE NEGIRA: Ćerka ne želi da je vidi jer je davila njenu baku! (FOTO)

Majka tvrdi kako je posle prvog ročišta otišla do kuće da vidi dete, ali da je tamo naišla samo na bes i ljutnju. Štaviše, tvrdi da je dobila batine od bivšeg supruga, ali i krivičnu prijavu za zabranu prilaska detetu

Objavljeno: 18:03h
Jelena Jovanović

Maja Madžarac je pre tačno godinu dana prestala da viđa svoju ćerku Kristinu (8). Kako kaže, tada je isterana iz kuće u kojoj je živela sa suprugom, Draganom Trailovićem iz sela Prahovo kod Negotina.

Tvrdi da je njen bivši suprug na prevaru uzeo njenu ćerku kako je ona ne bi povela sa sobom u porodičnu kuću u Nišu nakon razvoda.

Podnela sam tužbu za poveru deteta i privremenu meru. Ćerku nisam čula telefonom od septembra, a videle smo se na dva sata za celu godinu. Centar za socijalni rad Negotin je u početku štitio mog supruga i bio je na strani oca, tvrdi Maja Madžarac.

Ona objašnjava kako je posle prvog ročišta otišla do kuće da vidi dete, ali je tamo naišla samo na bes i ljutnju. Štaviše, tvrdi da je dobila batine od bivšeg supruga, ali i krivičnu prijavu za zabranu prilaska detetu.

Nakon tragične posete, moj bivši muž je posle 24h prijavio Niškom supu da sam prekršila zabranu prilaska, i hteo je na silu da me smesti u zatvor. Tada sam shvatila da sa njim nema šale, i uzela sam advokate. Donešene su tri privremene mere, pet prinudnih izvršenja, a podnela sam i krivičnu prijavu protiv njega. Ne mogu ni da pričam sa svojim detetom, neće da se javi, a ja samo želim da joj čujem glas.

Kristina Trailović
Kristina Trailović foto: Privatna arhiva

Maja tvrdi da ju je muž tukao, a zatim lažno optužio da je maltretirala njegovu majku koja je sada pokojna.

Povrede
Povrede foto: Privatna arhiva

Ona je tom prilikom fotografisla povrede i tvrdi kako je pretrpela veliki stres zbog sada već bivšeg supruga.

Ušiven prst
Ušiven prst foto: Privatna arhiva

Prošle godine me je prebio kada sam otišla da vidim Kristinu, a zatim sam dobila zabranu prilaska. Nakon toga, sam primila privremeno rešenje da mogu u određenom trenutku da je vidim, ali on je nikad ne dovede u dogovoreno vreme. Mogu da kažem da sam prisustvovala kada je njegov advokat vršio pritisak na sudiju. On je spreman na sve, samo da mi ne dozvoli da vidim Kristinu, kaže Maja.

Maja Madžarac, krvava kesa
Maja Madžarac, krvava kesa foto: Privatna arhiva

Ona dodaje da ćerka ne želi da je vidi jer je bivši suprug izvršio uticaj na nju, odnosno kako kaže, "napunio joj je glavu lažima".

- Ja bih bila najsrećnija mama na svetu, samo da mogu ponovo da dodirnem svoju devojčicu. Kada bi došla kod mene, prva tri dana ne bih znala šta da joj kažem od šoka, ali bi joj posle rekla pravu istinu o svemu. Trenutno osećam jaku bol, koja postaje neizdrživa, priča majka.

Sa druge strane, njen bivši suprug, Dragan Trailović kaže da je sve navedeno, totalna izmišljotina.

Ništa od toga nije tačno. Ona me proganja već duže vreme po društvenim mrežama i ostavlja mi jako ružne komentare. Jedini razlog zašto do sada nije videla ćerku je što Kristina ne želi da je vidi. Ja nemam ništa protiv toga, ako ona hoće kod mame, neka ide. Ja je ne sprečavam u tome uopšte, ali ona neće da čuje za Maju jer joj je maltretirala baku, tvrdi Dragan.

On je dodao kako nikada u životu nije digao "ruku na nju", kao što ne bi ni na jednu žensku osobu. Takođe, tvrdi kako je Maja došla u njihovu kuću u Prahovu pre godinu dana i počela da maše oštrim kamenom sa namerom da ga povredi.

Pokušala je da me udari kamenom, i kako je zamahnula udraila je sebe po prstima. Sama je nanela sebi povredu da bi me optužila, ali joj niko nije poverovao. Ona čak ni ne želi Kristinu, već alimentaciju, koju će dobiti ukoliko bude njen staratelj. Nikada u životu nije ništa radila, i hoće da je ja izdržavam. Dovela je čak dva advokata, i ne prestaje da me uznemirava. Ja nemam šta da krijem, a Kristina može sama da odluči gde će kada bude imala dovoljno godina za to, poručuje Dragan.

On je istakao kako je Kristina odličan đak, kako je svi u školi vole, i kako je generalno jedno srećno dete.

Kristina nam je potvrdila da ne želi da vidi mamu jer je "stezala baku za gušu" u "udarala tatu". Ona ne želi čak ni da razgovara sa njom, a Maja je pri stavu kako je nad detetom izvršena opasna manipulacija i da samo želi da popriča sa ćerkom kako bi joj neke stvari bile jasnije.

Kontaktirali smo Centar za socijalni rad u Negotinu, ali do objavljivanja teksta nismo dobili odgovor.

Pogledajte bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.