OLAKŠAJMO NIKOLINI (4) DETINJSTVO! Jedan SMS je dovoljan za devojčicu koja boluje od retkog generskog poremećaja! SRBIJO, USTANI!
Foto: Budi human

budi human

OLAKŠAJMO NIKOLINI (4) DETINJSTVO! Jedan SMS je dovoljan za devojčicu koja boluje od retkog generskog poremećaja! SRBIJO, USTANI!

Pomozimo Nikolini! Upišimo 341 i pošaljimo SMS na 3030.

Objavljeno:

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Nikolinu Tasković (4).

Nikolina boluje od izuzetno retke bolesti – Sindrom delecije.

Do saznanja konačne dijagnoze predhodio je dug put koji je ova porodica prošla. Od vrata do vrata: neuropedijtar, fizijatar, psiholog, logoped, defektolog...

Nakon sedamnaest meseci uspostavljen je Sindom delecije. Nikolina nema gen koji stvara proteine, koji stvaraju određene sinapse u mozgu, neophodne za govor, memoriju i komunikaciju.

Stečene naloge i veštine zaboravlja, ima nekontolisane ispade plakanja, kao i smeha, govor joj nije razvijen, ima česte respiratorne infekcije, upale...

Nikolini je neophodna intezivna stimulacija razvoja, rehabilitacije, logoped, defektolog... Olakšajmo joj detinjstvo i omogućimo da jednog dana i ona bude samostalna.

Pomozimo Nikolini! Upišimo 341 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Nikolininu samostalnost! Budimo humani!

Bonus video: Zastoj na Pančevačkom mostu i kolona na Zrenjaninskom putu zbog protesta

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.