HOROR U BG ŠKOLI: Dečaka (14) VEZALI ZA KOŠ NA ČASU fizičkog, VREĐALI GA I PRSKALI BOJOM! Mučili ga pred nastavnicom, nadležni ne reaguju! MAJKA OČAJNA: Moje dete je ŽRTVA školske ustanove i vršnjaka (FOTO)
Foto: Pixabay.com

HOROR!

HOROR U BG ŠKOLI: Dečaka (14) VEZALI ZA KOŠ NA ČASU fizičkog, VREĐALI GA I PRSKALI BOJOM! Mučili ga pred nastavnicom, nadležni ne reaguju! MAJKA OČAJNA: Moje dete je ŽRTVA školske ustanove i vršnjaka (FOTO)

Jedna revoltirana majka podelila je na društvenoj mreži Fejsbuk razočaravajući status za sve nas

Objavljeno: 19:17h

U Srbiji je nažalost sve veći broj slučajeva vršnjačkog nasilja, a da bude još gore to se dešava na mestima gde bi deca trebalo da budu najviše zaštićena - u školama.

Jedna revoltirana majka podelila je na društvenoj mreži Fejsbuk status koji je poraz za čitavu Srbiju.

Naime, ona je postavila sliku izveštaja lekara specijaliste na kojoj su utvrđene povrede dečaka. Uočena je ogrebotina na levoj potkolenici, levom laktu i levoj i desnoj nadlaktici.

Očajna žena napisala je da su njenog sina, S.T., starog 14 godina vezivali zavojima za koš njegovi "drugovi" iz odeljenja. Dok je bio vezan, oni su ga vređali i prskali crvenom bojom.

Da stvar bude još gora, na 100 metara od nasilja nalazila se nastavnica fizičkog koja je bila okrenuta ka devojčicama i nije obratila pažnju na zlostavljanje maloletnog S.T.

Današnji dan je kap koja je prelila čašu, danas oko 17:00h na ČASU FIZIČKOG pored NASTAVNICE koja je tokom celog časa bila okrenuta prema devojčicama na samo 100 metara se nalazilo moje dete koje je bilo vezano zavojima ni manje ni više za koš na školskom terenu čitavih 30 MINUTA !!!

Ona je zatim prijavila slučaj psihologu koji, iako mu je to dužnost, nije hteo ništa da uradi povodom ove situacije, već je savetovao majci da sačeka do ponedeljka i ne priča nikome ništa.

Zašto sam revotirana ?! Iz razloga što se moje dete pojavilo pred psihologom sa tom istom ( ne mogu ih osloviti sa decom ) BANDOM koja je sve NEGIRALA i gde je psiholog citiram : " videćemo u ponedeljak, ne možemo sada ništa da preduzmemo. Konsultuj se sa razrednom i nemoj nikom da prijavljujes da ne bi ispao opšti haos ." !!!

Kako je napisala, on je prijavila slučaj policiji, a da li će nadleni reagovati, ostaje da se vidi. Postavlja se pitanje - do kad će se ćutati na vršnjačko nasilje'

Takođe na Tviter profilu "Gaga aleksina mama", koji je namenjen borbi protiv vršnjačkog nasilja, podeljena je ova priča.

Bonus video:

SLAVIJA ODBLOKIRANA: Trubama označili kraj protesta (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.