DA TENKOM ILI OKLOPNIM VOZILOM BUDE GURNUTO U NAJBLIŽU REKU: Dok je očajan narod štrajkovao glađu, neki su pokazali KAKVI SMO TO LJUDI! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

da li je moguće?

DA TENKOM ILI OKLOPNIM VOZILOM BUDE GURNUTO U NAJBLIŽU REKU: Dok je očajan narod štrajkovao glađu, neki su pokazali KAKVI SMO TO LJUDI! (FOTO)

Ne zna se da li je ova poruka bila upućena zbog protesta koji se desio danas, ali se postavlja pitanje, da li postoji imalo solidarnosti u ovoj našoj lepoj zemlji?

Objavljeno:

Nemanjina ulica u Beogradu danas je je blokirana za saobraćaj zbog protesta građana koji imaju kredite indeksirane u švajcarskim francima.

Protest je blokirao pola grada, a najveća gužva bila je ispred zgrade Vlade Srbije i Vrhovnog kasacionog suda.

Prema podacima iz policije, na protestu je okupljeno oko 300 građana.

Tako se na društvenim mrežama može videti ova ulica - potpuno opustošena.

Naime, građani koji koji imaju kredite indeksirane u švajcarskim francima organizovali su danas protestnu šetnju od Ustavnog suda do Vrhovnog kasacionog suda.

- Banke su utajile poreze. Smatramo da je država Srbija opljačkana! Psi lutalice imaju veća prava nego mi danas - rekli su nam okupljeni građani.

Građani su protest započeli pred Ustavnom sudom, gde su predali inicijativu za ocenu ustavnosti Odluke Narode banke Srbije iz 2011. godine o kreditima u toj valuti.

Ovo je zasigurno bila tema dana u celoj zemlji, ali postoje oni kojima je normalan režim saobraćaja bitniji od bilo kog protesta.

- Protestom ugrožavate nadležne službe, što znači da ugrožavate živote građana, "da tenkom ili oklopnim vozilom bude gurnuto u najbližu reku", napisao je Fejsbuk "junak".

foto: Facebook

Ne zna se da li je ova poruka bila upućena zbog protesta koji se desio danas, ali se postavlja pitanje, da li postoji imalo solidarnosti u ovoj našoj lepoj zemlji.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.