POKAZUJEM GU TELEFON, ONA SE KRSTI: Vranjanac instalirao aplikaciju IZABRANI DOKTOR, cela Srbija se smeje zbog ovog što je napisao!
Foto: Pixabay

nova aplikacija zbunila sve

POKAZUJEM GU TELEFON, ONA SE KRSTI: Vranjanac instalirao aplikaciju IZABRANI DOKTOR, cela Srbija se smeje zbog ovog što je napisao!

U praksi su se već pojavile poteškoće s korišćenjem ove aplikacije

Objavljeno: 12:41h

Aplikacija "Izabrani doktor" koju je nedavno predstavilo Ministarstvo zdravlja deluje kao odlična ideja koja bi građanima trebalo da uštedi vreme i olakša zakazivanje pregleda.

Mobilnu aplikaciju "Izabrani doktor" građani mogu besplatno preuzeti sa Gugl plej prodavnice (Google Play Store), a za njenu aktivaciju potrebno je uneti lični identifikacioni broj osiguranika sa kartice zdravstvenog osiguranja, kao i broj mobilnog telefona na koji će biti poslat PIN za aktivaciju.

Međutim, u praksi su se već pojavile poteškoće sa korišćenjem ove aplikacije. Izgleda da zdravstveni radnici nisu najbolje upoznati sa ovom novinom.

O tome svedoči iskustvo jednog Vranjanca, koji je na "Gugl pleju" napisao komentar o problemu sa kojim se susreo.

Kada je pojavio na pregledu koji je zakazao putem aplikacije, medicinska sestra ga je gledala u čudu, a onda se i doktor izdrao na njega, da bi mu najzad zakazali pregled tek za dva meseca:

Muke jednog korisnika
Muke jednog korisnika foto: Printscreen / Google play

Srbija će, sudeći po ovome, još čekati dok modernizacija i digitalizacija zaista ne zažive u našem zdravstvu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.