I TO JE MOGUĆE: Radnica Kliničkog centra Niš dobila otkaz ZBOG PARKIRANJA?!
Foto: Printscreen/ TV Prva

RIGOROZNO

I TO JE MOGUĆE: Radnica Kliničkog centra Niš dobila otkaz ZBOG PARKIRANJA?!

Kazna čeka i doktorku kojoj je, zbog parkiranja na mestu za invalide, posle opomene, pauk odneo automobil

Objavljeno: 08:57h

Radnica niškog Kliničkog centra dobila je otkaz zbog parkiranja. Direktor Zoran Radovanović kaže da će svako neodgovorno ponašanje biti sankcionisano.

Automobil na zelenoj površini u krugu bolnice - razlog da njegova vlasnica, radnica u administraciji Centra za medicinsku kliničku biohemiju, ostane bez posla.

- Ništa nije prestrogo jer sam pre sedam dan izdao naređenje da se svi zaposleni odnose domaćinski prema imovini, svi koji prekrpše kodeks poštovanja, i kuće i države, biće suspendovani ili kažnjavani - rekao je Radovanović.

Kazna čeka i doktorku kojoj je, zbog parkiranja na mestu za invalide, posle opomene, pauk odneo automobil. Ona nije odgovarala na naše pozive, ali je na društvenim mrežama napisala da joj KC zbog toga duguje novac. - Ništa joj KC ne duguje, parkirala je na mestu za invalide. Ta ista radnica je danas opet parkirala auto ispred ambulante KC i biće pokrenut postupak, a svako neka pravo traži na sudu - dodao je direktor. Svi zaposleni dužni su da se pridržavaju radnog vremena - piše u još jednoj naredbi direktora KC. Protiv onih koji to nisu poštovali, već su pokrenuti postupci. Direktor KC poziva pacijente i da prijave ukoliko ih zdravstveni radnici bez potrebe upućuju na lečenje u privatne klinike, ali i svaki vid korupcije ili nedoličnog ponašanja zaposlenih.

Bonus video:

Miljan Damljanović SRS: Dovoljno su nas ubijali, nećemo dozvoliti da nas ubiju ponovo

(Espreso.co.rs/ Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.