BAHATI POLICAJAC USRED NOVOG SADA PIŠE KAZNU BICIKLISTI, dok se popovi automobilima voze pešačkom zonom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Micic Igor

OVO MOŽE SAMO KOD NAS

BAHATI POLICAJAC USRED NOVOG SADA PIŠE KAZNU BICIKLISTI, dok se popovi automobilima voze pešačkom zonom! (VIDEO)

Policajac je, iako mu je pažnja skrenuta na automobil kome tu nije bilo mesto, nastavio da piše kaznu nesrećnom biciklisti

Objavljeno:

Da je zaista sve moguće u zemlji Srbiji, pokazuje i ovaj bizaran primer iz Novog Sada, posle koga ne znamo da li da plačemo ili se smejemo. Ili da se smejemo od muke...

Naime, u centru Novog Sada kod jednog Novosađanina probudio se gnev zbog policajca koji je biciklisti pisao kaznu dok pored njega, usred pešačke zone, prolaze automobili sa zatamnjenim staklima!

Policajac je na površini koja pripada pešačkoj zoni počeo da piše kaznu biciklisti, a savesni građanin je snimio celu situaciju.

Usledilo je pitanje:

- Da li pišete kazne i popovima kad prođu ovuda?

Policajac nije želeo da odgovori na pitanje, već ga je pitao da li snima. Kad je dobio potvrdan odgovor, svojim telefonom počeo je da snima čoveka koji je situaciju ovekovečio kamerom telefona, a potom snimak postavio na društvene mreže.

U snimku se takođe vide i zatamnjena vozila čije su registarske tablice poznate policajcu, a koja prolaze pešačkom zonom usred Novog Sada.

Policajac je, iako mu je pažnja skrenuta na bahate vozače automobila, nastavio da piše kaznu nesrećnom biciklisti, ne obazirući se na druge prekršaje. On je nastavio da piše prijavu iako ga je biciklista upitao gde se nalazi znak koji pokazuje da je tuda zabranjena vožnja biciklom, izbegavajući da mu da odgovor na postavljeno pitanje.

Ipak, u komentarima se navodi da je popovima dozvoljeno da tuda prolaze vozilima.

- Postoji dozvola koja se plaća u vidu takse za kretanje vozila u pesačkoj zoni. SPC verovatno ima tu dozvolu. Ne valja vam kad policija sprovodi zakon, ne valja kad ne sprovode - piše u jednom od komentara u odbranu pomenutog policajca.

Celu situaciju možete pogledati u video snimku koji se nalazi u prilogu teksta.

Koje je vaše mišljenje o ovome? Pišite nam u komentarima.

Bonus video: ESPRESO ANKETA:

Koga čekate?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.