AUTOPUT U SRBIJI ISTI KAO U HRVATSKOJ! Slažete li se sa ovom izjavom ministarke?
Foto: Dragana Udovičić

na nivou

AUTOPUT U SRBIJI ISTI KAO U HRVATSKOJ! Slažete li se sa ovom izjavom ministarke?

Deonica od 22 kilometra od Batrovaca biće rekonstruisana već od juna

Objavljeno:

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izjavila je da je kvalitet autoputeva u Srbiji dobar i da je na nivou takvih saobraćajnica u okruženju.

Na konstataciju voditelja Prve TV da nije baš tako i da se oseća razlika kad se iz Hrvatske, gde je auto-put kao ogledalo kada se uđe u Srbiju, ministarka je odgovorila da će deonica od 22 kilometra od Batrovaca biti rekonstruisana već od juna. - Na Batrovcima smo uradili kompletnu rasvetu prošle godine, proširili, ima više rampi i kad su čekanja na tom graničnom prelazu 4,5,6,7 sati, to je najmanje do Srbije. Izlazak ili ulazak u EU pravi dodatno čekiranje - rekla je Mihajlovićeva. Govoreći o primeni odredbe da se brzina na autoputevima poveća na 130 kilometara na sat, ministarka je kazala da će ona početi čim Putevi Srbije zamene sve table na Koridoru 10 i 40 kilometara na Koridoru 11, od Ljiga do Preljine.

- Od tog trenutka počinje da važi. Naši autoputevi su bili spremni već prošle godine za povećanje brzine, gradimo još 10 elektro punjača, ima ih već pet, imamo wi-fi - navela je ministarka.

Bonus video: LUDILO NA MILOŠEVAČKOM JEZERU KOD VELIKE PLANE: S nožem zabodenim u leđa prebačen u bolnicu, napao ga besan pecaroš! Skakao i bacao kamenje pored štapa, a onda mu ključeve kola bacio u jezero (KURIR TV NA LICU MESTA)

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.