TEK JE PODIGAO NOVAC IZ BANKE I OTIŠAO U KAFANU: Gazda ga je častio pićem a onda je poželeo DA NIKADA NIJE KROČIO NA TO MESTO!
Foto: Dado Đilas

NEVEROVATNO

TEK JE PODIGAO NOVAC IZ BANKE I OTIŠAO U KAFANU: Gazda ga je častio pićem a onda je poželeo DA NIKADA NIJE KROČIO NA TO MESTO!

Dok je G.K. gustirao piće u jednom trenutku izvadio je iz džepa tek podignute pare, a svežanj novčanica nije promakao oku S.N. (41), vlasniku kafane

Objavljeno: 28.05.2018. 18:15h
  • 2

U kafani „Boem“ u Požegi 27. januara prošle godine pojavio se G.K. koji je baš tog dana podigao kredit. Kod sebe je imao 6.300 evra, a u ugostiteljski objekat je došao pripit. Sam je seo za sto i naručio pivo.

Dok je G.K. gustirao piće u jednom trenutku izvadio je iz džepa tek podignute pare, a svežanj novčanica nije promakao oku S.N. (41), vlasniku kafane. Rezonovavši da pred sobom ima lak plen, telefonom je pozvao prijatelja V.Đ. (42) dođe u kafanu, a ovaj se ubrzo tu i stvorio.

Gazda kafane uradio je nešto potpuno neočekivano
Gazda kafane uradio je nešto potpuno neočekivano foto: Dado Đilas

U međuvremenu S.N. je već odradio deo naprečac skovanog plana. Prišao je gostu, seo sa njim za sto i prineo mu još jedno pivo iz ture „kuća časti“. Međutim, u piće je sipao nekoliko tableta bensendina.

G.K. nije odbio čast, ispio je pivo, ali su ga nedugo zatim lekovi savladali i zaspao je za kafanskim stolom. G.K. i S.N. su te trenutke iskoristili. Od 6.300 evra koliko je ovaj imao, ukrali su mu 4.800, a resto mu ostavili u džepu, valjda da prikriju krađu.

Kada se G.K. probudio otišao je iz kafane nesvestan koliko ga je piće skupo koštalo i zbog čega je zaspao. Kasnije, kad je došao sebi i prebrao po džepovima, našao je samo 1.500 evra. Prijavio je nestanak novca, ali pojma nije imao kako mu je 4.800 evra isparilo iz džepa.

U kafani „Boem“, koja je sada zatvorena, u trenutku krađe nije bilo gostiju, ali jeste radnika. Neko od osoblja video je šta se desilo, ali je iz straha dugo ćutao. Sve do skoro kada je razvezao jezik.

Da li iz griže savesti ili zbog nečega drugog, radnik ugostiteljskog objekta ispričao je nekome do tančina šta se u „Boemu“ odigralo na Savindan prošle godine. Između ostalog i da su S.N. i V.Đ. zamenili u dinare ukradeni novac i isti odmah prokockali.

Priču koju je čuo u poverenju od radnika kafane, Požežani je došapnuo još nekome, a ubrzo ona je stigla i do policije koja je počela raspetljavati čvor. Vlasnik kafane i njegov prijatelj su u sredu uhapšeni i njima je pred Osnovnim sudom u Požegi određen pritvor. Terete se za tešku krađu za koju je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora.

Bonus video: ESPRESO ANKETA: Koga čekate?

(Espreso.rs / Web-tribune.com)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media