BAMBI JE NASMEJANI MLADI MOMAK KOME TREBA POMOĆ! Novinar iz Niša boluje od opake leukemije, POMOZIMO!
Foto: Niškevesti.rs

HITNO

BAMBI JE NASMEJANI MLADI MOMAK KOME TREBA POMOĆ! Novinar iz Niša boluje od opake leukemije, POMOZIMO!

Aleksandru Nikoliću, 26-godišnjem sportskom novinaru iz Niša, nedavno je dijagnostifikovan tumor koštane srži i krvnih ćelija

Objavljeno:

Njegovi prijatelji otpočeli su ranije akciju prikupljanja novčane pomoći za Acino lečenje u inostranstvu u sopstvenoj režiji, a sada svi mogu da se pruključe akciji slanjem SMS-a ili uplatom novca posredstvom Marine Adamović.

Svi koji su u mogućnosti mogu pomoći slanjem SMS-a sadržine „1“ na 4141 DO KRAJA MAJA, kada će Aca postati korisnik Humanitarne fondacije „Budi human“.

Popularni "Bambi" dugogodišnji je novinar sa uspešnim radom na mnogobrojnim portalima od kojih su jedan i Niške Vesti, a pored toga bio je član redakcija SDL-a, Južnih Vesti… Do nedavno je bio angažovan i kao dopisnik sportskog sajta SportJuga i kao član PR tima Amaterske Košarkaške Lige. Aca je i član Sekcije sportskih novinara Niša. Njegova uža specijalnost je košarka i veoma je talentovan i uspešan u izveštavanju sa košarkaških događaja, a da mu pomognemo da u tome i dalje bude najbolji potrebno je poslati SMSna 4141 i time će svako donirati po simboličnih 100 dinara za njegovo izlečenje.

Sekcija sportskih novinara Niša
Sekcija sportskih novinara Nišafoto: Niškevesti.rs

Novac se od danas takođe može donirati kod Marine Adamović, u Banci dobročinstva u Obrenovićevoj ulici.

Aleksandar je vedar i uvek nasmejan momak, pozitivnog duha, što će mu biti glavno oružje u ovoj životnoj borbi. Ipak, bez naše pomoći to će mu biti znatno teže. BUDIMO HUMANI!

BONUS VIDEO: PROSLAVA DANA MUP: Defile kroz Knez Mihajlovu

(Espreso.co.rs/Niskevesti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.