GAZDE PRETUKLE SVOJU RADNICU: Udarali je u stomak, grebali, bacali na pod i sve to NA RADNOM MESTU!
Foto: Stock Shutterstock

nasilje na radnom mestu!

GAZDE PRETUKLE SVOJU RADNICU: Udarali je u stomak, grebali, bacali na pod i sve to NA RADNOM MESTU!

"Udarila sam leđima o staklo na vratima i sručila se na pločice. Vrištala sam i počela da plačem"

Objavljeno:

Mladenu Vesković, na radnom mestu, najpre je jurila, bacala po podu, grebala i otimala telefon direktorka firme, a samo koji minut kasnije pojavio se i vlasnik, koji je, Mladenu ispolivao i udario nogom u stomak.

Sve ovo tvrdi Mladena, dogodilo se 16 maja, u kada je njena direktorka Kristina Trišić došla u lokal da pokupi pazar i odnese ga u sef. Tada joj je i donela Ugovor o radu na neodređeno vreme i blanko Ugovor o otkazu na potpis.

Mladena je, prema sopstvenim rečima, to potpisala, ali kada je uzela Ugovor o otkazu da fotokopira, kako bi imala primerak iza sebe, tada je, nastala prava drama koja je eskalirala u nasilje.

- Kada sam ugovor o otkazu stavila u štampač da fotokopiram za sebe primerak, direktorka Kristina je skočila i gurnula me je bez reči. Pala sam i udarila leđima o mermerni pod. Jedva sam ustala i pitala:"U čemu je problem?", ali me je ona ponovo gurnula izgovorivši:"Ne možeš to da radiš!". Ponovo me je gurnula i opet sam pala. Pokušala sam da dođem do Ugovora o otkazu, ali me je Kristina sprečavala pokidavši mi brojanicu sa ruke, dugmiće sa košulje. Grebala me je po leđima - opisuje horor Mladena.

Prema njenim rečima, rekla je svojoj direktorki da će da pozove policiju i uzela svoj privatni telefon, koji joj je direktorka otela.

- Uzela sam službeni telefon sa stola, pozvala policiju, a ona me je jurila po lokalu. Dok sam bila na vezi s policajcima, Kristina je pozvala nekoga, rekla mu da dođe i posle 10 sekundi njen suprug Milan Trišić, koga su mi ranije predstavili kao vlasnika, pojavio se u lokalu. Kada je ušao, pokazala sam mu rukom da sačeka jer sam razgovarala sa policijom, a on je uzeo flašu vode i bez reči me je celu polio. Stajala sam kraj ulaznih vrata. On me je potom šutnuo u stomak. Udarila sam leđima o staklo na vratima i sručila se na pločice. Potom su oboje počeli da viču na mene:"Marš napolje! Ti ćeš da tek da vidiš ko smo mi!" Vrištala sam i počela da plačem. Podigla sam se da uhvatim kvaku, otvorim vrata i izađem, ali nisam mogla jer su mi se od udarca u stomak oduzele noge i ruke - priča Mladena i dodaje da je nekako ispala napolje, kada je došla radnica iz drugog lokala i podigla je.

- Baš tada je naišla policija i odvezla me je u Hitnu pomoć. Tamo su me pregledali, a zbog ogrebotina na leđima i otoka na nozi poslali u Zdravstveni centar. Nisam imala teških povreda - navodi naša sagovornica i napominje da je podnela je krivičnu prijavu protiv Kristine Trišić i njenog supruga, kao i da je istraga je u toku.

Bonus video:

Završne pripreme za Dan MUP-a

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.