SRPSKI GENERAL JE DRŽAO GOVOR, A ONDA JE ZASTAO I... Učinio je nešto što je izazvalo APLAUZ, pa onda i poneku SUZU! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / nebojša ozimić

PLANINO, MOJA PLANINO

SRPSKI GENERAL JE DRŽAO GOVOR, A ONDA JE ZASTAO I... Učinio je nešto što je izazvalo APLAUZ, pa onda i poneku SUZU! (VIDEO)

- Gospodo oficiri, to je bila veoma disciplinovana vojska. Oni su mnogo voleli Srbiju i potpuno njoj bili posvećeni. Imali su jednu omiljenu pesmu, rekao je Simović koji je odmah nakon toga i zapevao

Objavljeno:
Jelena Jovanović

Komandant kopnene vojske Srbije general-potpukovnik Milosav Simović jesenas je, na proslavi Dana kopnene vojske, otpevao četničku pesmu "Planino, moja planino" pred brojnim zvanicama iz državnog vrha Srbije.

Gospodo oficiri, to je bila veoma disciplinovana vojska. Oni su mnogo voleli Srbiju i potpuno njoj bili posvećeni. Imali su jednu omiljenu pesmu, rekao je Simović koji je odmah nakon toga i zapevao.

Pogledajte video:

Na snimku se vidi da su nakon izvođenja pesme Simoviću aplaudirali ministar odbrane Republike Srbije Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković, generalni sekretar predsednika Republike Srbije Nikola Selaković i brojne druge visoke zvanice.

Podsećamo, snimak je na Jutjub postavljen u decembru prošle godine. Inače, Dan kopnene vojske Srbije je 16. novembar.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.