NESTALA JE NIKOLINA MARJANOVIĆ: Istrčala je iz kuće u Pančevu, od tada je više niko nije video!
Foto: Nestalisrbija.rs

strašno

NESTALA JE NIKOLINA MARJANOVIĆ: Istrčala je iz kuće u Pančevu, od tada je više niko nije video!

Od tada se Nikolini gubi svaki trag

Objavljeno:

Nikolina Marjanović (17) vodi se kao nestala, od kada je 21. maja, oko 23.30 ishitreno izašla iz porodične kuće u Pančevu.

Na sajtu Nestalisrbija.rs, objavljen je Nikolinin profil, a iz Fondacije Tijana Jurić su nam potvrdili da se za Nikolinom i dalje traga.

Prema prvim informacijama, majka je pokušavala da stigne tinejdžerku kada je istrčala iz kuće, ali nije uspela da je zaustavi. Od tada se Nikolini gubi svaki trag.

Kako je rekla porodica, ona je u trenutku nestanka na sebi imala belu majicu sa dugim rukavima, sive helanke i crvene patike.

Sa sobom nije ponela ni ključeve od kuće, ni mobilni telefon.

Kako piše sajt Nestalisrbija.rs Nikolina nikada ranije nije odlazila iz kuće, a prema rečima Igora Jurića postoje indicije da je devojčica u velikoj opasnosti.

- Nažalost postoje nezvanične informacije da su je vrbovali ljudi iz kriminalnog miljea, zato policija intenzivno traga za njom i svi smo se podigli na noge da joj pomognemo. Nadamo se da ćemo je brzo pronaći - ističe Jurić.

Uskoro opširnije...

Bonus video: NIŠLIJE U ŠOKU! Mladić koji je mesecima nepomično sedeo na klupi u parku SADA ŠETA POTPUNO NAG PO GRADU (VIDEO 18+)

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.