NESTALA TORBA S KOMPLETNOM LEKARSKOM DOKUMENTACIJOM BOLESNE DEVOJČICE: Zabrinuta majka moli sve da joj POMOGNU, HITNO!
Foto: Facebook / Mirjana Vujić Radin / Profimedia

apel

NESTALA TORBA S KOMPLETNOM LEKARSKOM DOKUMENTACIJOM BOLESNE DEVOJČICE: Zabrinuta majka moli sve da joj POMOGNU, HITNO!

Torba sa dokumentaciom je nestala prošlog četvrtka

Objavljeno: 15:34h

Društvenim mrežama masovno se deli objava zabrinute majke koja moli da joj pomognu kako bi pronašla torbu sa lekarskom dokumentacijom svoje ćerke koja se leči od raka! Naime, kako je napisano, u zgradi republičkog fonda u Nemanjinoj ulici, žena je spustila torba u kojoj je kompeltna medicinska dokumentacija devojke Vanje, koja se od opake bolesti leči već treći put, a torba je ubzo nestala.

Navodi se da je u torbi celokupna dokumentacija lečenja devojčice koja je neophodna za dalje terapije i ispitivanja, kao i uputi za bolnice, izveštaji lekara i sve ono što je neophodno za praćenje njenog zdravstvnog stanja.

Poražavajuće je to što je dokumentacija nestala u prošli četvratak, i uprkos što se na svakom lekarskom izveštaju u uglu nalaze podaci koji otkrivaju kome dokumentacija pripada, roditelje niko nije kontaktirao...

Mirjana, majka bolesne devojke, zamolila je sve preko društvenih mreža da joj pomognu i da ako imaju bilo kakvu informaciju, jave, jer baš kao i što je napisala, zabrinuta je da bi neko dokumentaciju mogao da zloupotrebi! Ona se istog dana kada je torba sa dokumentacijom nestala, pred kraj radnog vremana vratila u zgradu PIO fonda, kako bi razgovarala sa obezbeđenjem i pokušala da preko nadzornih kamera sazna ko je i kada uzeo dokumentaciju, međutim, rečeno joj je da kamere ne pokrivaju čitavu zgradu već samo ulaz i izlaz.

Logično pitanje koje sledi, a koje je postavila i zabrinuta majka - šta će nekome nečija medicinska dokumentacija ? I zašto pobogu, onaj ko je torbu uzeo ili pronašao, nije istu vratio?!

Mirjana je na svom Fejsbuk profilu napisala da je kontaktirala i službeni glasnik, ali su joj rekli da ne oglašavaju medicinsku dokumentaciju. Narednog dana, u petak, Mirjanin suprug je ponovo otišao do Nemanjine ulice, ali ga je sačekao isti odgovor.

Dakle, medicinska dokumentacija devojčice je ukradena, obzirom da se od četvrtko do danas niko nije javio da istu vrati.

Valja napomenuti da lekari neće primiti pacijenta bez sveobuhvatne lekarske dokumentacije i istorije bolesti.

Molbu Mirjane Vidić garađni su masovno počedli da dele na društvenim mrežama, kako bi počinioci bili uhvaćeni, a Vanja nastavila sa lečenjem.

BONUS VIDEO:

Tajlandska masaža

(M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.