PEDOFIL ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU (3): Majka poslala ZASTRAŠUJUĆI snimak, pedofilima ne mogu ništa (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

užas!

PEDOFIL ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU (3): Majka poslala ZASTRAŠUJUĆI snimak, pedofilima ne mogu ništa (VIDEO)

Majka je pokušala da zaštiti njenu trogodišnju ćerku

Objavljeno:

Zabrinuta majka A.P. poslala je redakciji Kurira uznemirujući snimak trogodišnje ćerkice koja je, kako ova Valjevčanka tvrdi, bila žrtva seksualnog zlostavljanja.

Ona kaže da se više puta obraćala nadležnima, ali da je naišla na zid ćutanja, pa je odlučila da se obrati Kuriru.

Valjevčanka tvrdi da je pokušala da zaštiti njenu trogodišnju ćerku, ali da ceo slučaj sada "zataškavaju nadležne institucije u Valjevu".

A.P. je razvedena, ali u dopisu navodi da joj je poznato ko je zlostavljao njenu trogodišnju ćerku, o čemu je i obavestila našu redakciju. Takođe navodi da je pedofil osoba manipulativnog kataktera i sklona alkoholu.

- Dete se noćima budilo. Vrištala je, sve dok mi nije ispričala šta joj se događalo. Odmah sam je odvela u SUP Valjevo i prijavila slučaj. Inspektorka koja mi je uzela izjavu saopštila mi je da kreću sa radom na tome odmah rano ujutru, i da ne preduzimam ništa, uverivši me da će se slučaju posvetiti maksimalna pažnja. Suprotno tome, ni posle nekoliko dana nisam kontaktirana, niti obaveštena ni od jednog organa niti službenog lica. Na moje uporne pozive odgovarali su da se strpim.

Odvela sam dete u bolnicu gde nisu hteli da me prime na pregled zbog gužve, a nadležni su nastavili da odlažu i odugovlače, uprkos mojim čestim pozivima - priča majka.

Posle nedelju dana čekanja dete sam odvela u privatnu kliniku gde je sa mnom i sa njom razgovor obavio psihijatar, i tom prilikom dao pismeni predlog da se odmah aktiviraju policija i centar za socijalni rad", navodi ona.

Nesrećnu majku je, međutim, i u Centru za socijalni rad dočekalo ignorisanje, jer su joj, kako kaže, rekli da je dete “verovatno videlo na tv-u ili umislilo događaj”, te da je devojčica jako mala, i samim tim nepouzdana. Posle toga A.P. je dete ponovo odvela kod lekara u državnoj ustanovi, koji je pregledao dete i pozvao policiju.

"Lekar nije ustanovio fizičke povrede, pa su mi policajci rekli ponovo da se strpim i uverili me da je slučaj u toku - ali navodi da je ponovo slučaj zlostavljanja prolongiran.

- Plašim se da je u pitanju ozbiljno zataškavanje i nemar iz bilo kog razloga. Želim da zaštitim svoje dete i druge potencijalne žrtve bolesnog seksualnog predatora. Javnost to treba da sazna, kao i to šta rade tj.ne rade državne institucije u gradu Valjevu - kaže uplašena majka.

Bonus video:

PRETUKAO RADNICU, PA OPLJAČKAO PRODAVNICU! Snimak krađe iz Kragujevca šokirao Srbiju

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.