Furali bi brkove, imali bi svoje lego kocke i bili bi KRALJEVI INSTAGRAMA! Da smo članovi porodice KARIĆ, živeli bismo OVAKO! (FOTO)
Foto: Printscreen/TV Pink

KAO BOGOVI

Furali bi brkove, imali bi svoje lego kocke i bili bi KRALJEVI INSTAGRAMA! Da smo članovi porodice KARIĆ, živeli bismo OVAKO! (FOTO)

Da smo Karići, za doručak bismo jeli crnogorski kačamak na sibirski način i shvatali bismo zapravo o čemu je tu reč

Objavljeno:

Objasniti kako je nastala dinastija Karića, automatski bi zaslužilo Pulicerovu nagradu. Mnogi su pokušavali, saplitali se, padali, pa ponovo ustajali.

Koliko njih je mahalo raznoraznim papirima, salatama, ali bi se svaki pokušaj završio na pola puta. I danas, posle skoro četvrt veka njihovog puta ka uspehu, Karići i dalje predstavljaju enigmu koju je nemoguće odgonetnuti. To nije pošlo za rukom ni vrhunskim poznavaocima ove dinastije.

Kada kažemo Karići, često ne možemo da se opredelimo da li su familija ili kompanija, kao što to i naziv njihovog kanala na Jutjubu upućuje.

Karići se danas bave telekomunikacijama, građevinarstvom, finansijama, obrazovanjem, medijima, trgovinom i agrobiznisom...

U Srbiji su najpoznatiji po mobilnoj telefoniji, uspešnoj TV kući i prvom privatnom univerzitetu sa pet fakulteta i više instituta.

Ipak, Karići su praktično država, jer imaju i svoj ustav, koji reguliše prava i obaveze svih članova porodice, a poštovanje ovih pravila nadzire majka Danica.

Da smo svi Karići, "ubijali" bi se od para. Da smo Karići, letovali bi u Rusiji. Da smo Karići koristili bi Skajp više nego ikada. Vrhunac "biti kul" bi nam bio broj ljudi koji nas prati na Instagramu.

Da smo Karići, ništa se ne bi promenilo kada je u pitanju 1. maj. Dičili bi se time da smo Jugosloveni, i umesto protesta, odabrali bi kačenje fotki sa što većim prasetom.

Da smo Karići, imali bi svoju "lego kocku".

Da smo Karići, ovo bi nam bilo smešno.

Glava imperije Karić, nekada poznata po brkovima, a sada samo sa mladežima, pravi je primer kako se u Srbiji sve može. Da smo Karići, svi bi sve mogli. Svi bi furali brkove, a kada bi ih obijali to bi dospelo da naslovnih strana.

Ne zaboravimo, Bogoljub Karić je izgubio opkladu od žene i ostao bez brkova. Svi mediji su to preneli, a ja ne mogu da se ne setim dosetke " mora da mu brkovi nisu podneli zahtev za legalizaciju".

Da smo Karići koristili bi floskule i fraze poput "za dobrim konjem se prašina diže" i na svako pitanje bi odgovarali sa "budućnost Srbije je u zelenoj salati".

Da smo Karići, za doručak bi jeli crnogorski kačamak na sibirski način i shvatali bi zapravo o čemu je tu reč.

CRNOGORSKI KAČAMAK NA SIBIRSKI NAČIN ?❤?????

A post shared by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric) on

Duh pravoslavlja ne bi izgubili. Bogoljub posle crkve nedeljom ide pravo na gradilište, pa bismo verovatno to radili i mi.

Naravo, poznati saundtrek potomkinja Karića, D'n'D benda "Srbijo majko" bi nam pokazao kako će Srbija biti velika sve do Moskve i time ovekovečiti ljubav ove dve sestrinske zemlje.

foto: Printskrin /Tviter

Da li će na Instagramu uspeti da stigne do toliko fanova kao i na Fejsbuku, ne znamo, ali znamo da je lajk za Bogoljuba lajk za "vraćanje Srbije porodici".

I za kraj ne zaboravite, svi smo mi KARIĆI.

Pogledajte bonus video:

(J. J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.