MEDICINSKA SESTRA MORTUS PIJANA, JEDVA VODI PACIJENTA: U Nišu zabeležena SKANDALOZNA SCENA! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

kako je ovo moguće?

MEDICINSKA SESTRA MORTUS PIJANA, JEDVA VODI PACIJENTA: U Nišu zabeležena SKANDALOZNA SCENA! (VIDEO)

Direktor KC Niš apeluje na osobe koje su napravile snimak da ga dostave njemu kako bi mu pomogli u identifikaciji žene

Objavljeno:

U redakciju "Južnih vesti" pristigao je snimak žene u beloj uniformi, najverovatnije medicinske sestre, koja pacijenta, sudeći po onome šta govori, pokušava da odvede do laboratorije novog Kliničkog centra, ali se u tome ne snalazi.

Tetura se, govori usporeno i nerazumljivo, ispadaju joj papiri i epruvete, a osoba koja je poslala snimak tvrdi i da se osećala na alkohol.

Građanin za koji sumnja da prikazuje pijanu medicinsku radnicu, zabrinut je za bezbednost pacijenata koji dolaze u Klinički centar, ali i za pouzdanost analiza krvi, s obzirom na to da epruvete završavaju na podu.

Međutim, na snimku se vidi da niko ne prilazi medicinskoj sestri da joj pruži pomoć.

Generalni direktor Kliničkog centra Zoran Radovanović kaže da je prvi put pogledao video te da ne zna o kojoj se ženi radi, kao i da nema načina da je identifikuje s obzirom na to da je lice skriveno, pa ne može da utvrdi da li je zaposlena u KC, te da je ranije bilo prijava da su radnici bili pod dejstvom alkohola ili opojnih supstanci, a da ustanova ima proceduru odnosno Pravilnik o pravima, obavezama i odgovornostima zaposlenih u KC.

Direktor KC takođe apeluje na osobe koje su napravile snimak da ga dostave njemu kako bi mu pomogli u identifikaciji žene koja bi trebalo da bude sankcionisana ako je zaposlena u ovoj zdravstvenoj ustanovi, ali i da bi utvrdio da li je možda snimak napravljen s namerom da bi se radnici KC Niš osramotili.

- Molim ovom prilikom osobe koje su napravile snimak dok su trazili pomoć od osobe u beloj uniformi da mi sutra dostave snimak kako bi se utvrdilo da li je ili ne osoba na snimku radnik KC Niš. Ovo je neophodno kako bi se identifikovala i procesuirala osoba na snimku ako je naš radnik, ali i utvrdilo da možda nije napravljen snimak, kako bi se svi radnici Kliničkog centra Niš, koji su 24 sata, 7 dana, tj. 365 dana na raspolaganju pacijentima, osramotili - dodao je Radovanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Južne vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.