NISI POSLUŠALA, A SADA SLEDI OVO: Ponovo pretili upravnici zgrade u Beogradu, morala je da SE POVUČE!
Foto: Shutterstock

ponovljene pretnje

NISI POSLUŠALA, A SADA SLEDI OVO: Ponovo pretili upravnici zgrade u Beogradu, morala je da SE POVUČE!

Nakon 15 dana, Srugarovoj je stiglo 10. maja još jedno preteće pismo

Objavljeno:

Profesionalnoj upravnici zgrada Tatjani Strugar iz Beograda stiglo je još jedno anonimno preteće pismo na adresu firme u kojoj je zaposlena, 15 dana kasnije nakon prvog pisma, a zbog čega je ona odlučila da odustane od tog posla.

Kako prenosi portal B92.net, u prvom pretećem pismu pisalo je: "Tatjana, ugrozila si mnoge porodice. Imaš 15 dana da podneseš ostavku svuda gde si upravnik zgrade i da se mirno povučeš. Shvati ovo kao dobru nameru. U suprotnom?".

Nakon 15 dana, Srugarovoj je stiglo 10. maja još jedno preteće pismo u kome se navodi da "nije poslušala" i da "sledi drugi deo, loš po nju i njenu porodicu".

Strugarova je za B92.net rekla da je slučaj prijavila MUP-u, ali i da se konsultovala sa njima, svojom porodicom i direktorom firme u kojoj je zaposlene i odlučila da se "skloni".

Navodi se da je Strugarova do sada radila kao profesionalna upravnica u zgradama u naselju "Stepa Stepanović", koje će od sada preuzeti njena koleginica.

S obzirom da je problem, kako kaže Strugarova, dobio veće razmere, najavila je da će uskoro biti održan sastanak Udruženja profesionalnih upravnika Beograda.

Bonus video:

HAOS NA AUTOKOMANDI: Tramvaj iskočio iz šina i pokosio automobile

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.