OVOM DETETU TREBA JOŠ 350 EVRA ZA OPERACIJU: Veljkova majka moli za pomoć!
Foto: Printscreen/Budi human.rs

APEL

OVOM DETETU TREBA JOŠ 350 EVRA ZA OPERACIJU: Veljkova majka moli za pomoć!

Veljko je sa samo dve godine operisao tumor na mozgu koji je ostavio ozbiljne posledice posle operacije: Izgubio je vid i ima desnostranu spastičnu hemiparezu

Objavljeno: 10:13h

Veljko Kovačević ima 11 godina i boluje od tumora na mozgu, i hitno mu je potrebna pomoć.

Veljko je sa samo dve godine operisao tumor na mozgu koji je ostavio ozbiljne posledice posle operacije: Izgubio je vid i ima desnostranu spastičnu hemiparezu.

Nažalost, deo tumora nije bilo moguće operisati, pa je ostao unutrar glave, zbog čega je neophodno pratiti stanje ovog dečaka. Veljko redovno posećuje neurohiruga, neruologa, endokrinologa, logopeda, psihologa, fizijatra. Zbog učestalog spazma i jakog grča u desnoj ruci, ne može da se uključi u normalnu nastavu kao i njegovi vršnjaci u školi za učenike oštećenog vida u Zemunu.

Pored svih problema s kojima se suočava od svoje druge godine, on je veselo i veoma druželjubivo dete koje se bori za svoje bolje sutra.

Zahvaljujući humanim ljudima prikupljen je prvobitni iznos, ali njegova borba se nastavlja dalje. Kako bi mu se stanje popravilo, neophodne su mu dalje specijalne fizikalne terapije, hipoterapije, kao i redovni odlazak u banje.

Za neophodne tretmane potrebna su veća finasijska sredstva, a Veljkova mama koja je korisnik invalidske penzije, bori se sama, za zdravlje svog sina.

Pomozimo Veljku! Upišimo 118 i pošaljimo SMS na 3030! Mališanu možemo pomoći i uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i uplatom preko linka e-doniraj.

Bonus video: U Studentskom domu 4. april teče crvena voda, studenti snimali rđu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.