KAKVA CECA, DRAGI MOJI SRBIJANCI, IMATE VI MNOGO VEĆI PROBLEM: Poruka ovog Bosanca na TVITERU zaboleće mnoge ljude u Srbiji!
Ceca i Šešelj u istom košu, Foto: Marina Lopičić, Fonet

puno prečih problema

KAKVA CECA, DRAGI MOJI SRBIJANCI, IMATE VI MNOGO VEĆI PROBLEM: Poruka ovog Bosanca na TVITERU zaboleće mnoge ljude u Srbiji!

Ovo je svakako jedna od najaktuelnijih tema u zemlji

Objavljeno: 09:57h

Sablažnjavanje nad stihovima folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović u udžbeniku za peti razred osnovne škole ne prestaje.

- Sećaš li se, lepi grome moj, nekada je tlo pod nama pucalo! - navodi se Cecin stih kao primer u jednom od zadataka.

Javnost je zgranuta, a ovo je svakako aktuelna tema u zemlji, kako u medijima tako i na društvenim mrežama.

Međutim, fanovi pevačice nisu ostali dužn i, pa su tako oni koji se zgražavaju nad ovim "skandalom" u đačkom udžbeniku naišli na osudu.

Nekadašnji portparol Haškog tribunala, a danas direktor komunikacija Međunarodnog centra za tranzicionu pravdu u Njujorku Refik Hodžić na društvenoj mreži Tviter napisao je da nema potrebe da se narod sablažnjava nad Cecinim stihovima u udžbeniku, kad se Srbija "ima mnogo veće probleme od tog".

- Bez ikakvog sarkazma: kakvog smisla ima ovo sablažnjavanje nad Cecom u udžbenicima, dragi moji Srbijanci? Pa jebote, osuđeni ratni zločinac vam sjedi u parlamentu i teroriše naciju svaki dan i nikom ništa. Kakvi Cecini stihovi, imate puno prečih problema, majke mi mile - napisao je on, a potom nastavio bez milosti u komentarima:

- Da se ne lažemo, ovi stihovi su kao kijavica u poređenju sa kancerom rehabilitacije ratnih zločinaca koju provodi Vlada Srbije, o govoru mržnje u medijima da ne govorim, i još dvadesetak ozbiljnijih društvenih devijacija koje utiču na djecu gorih od ovog skandala.

A šta vi mislite, koji je najveći problem našeg društva? Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

ESPRESO ANKETA: Šta građani misle o Cecinim hitovima u udžbeniku?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.