POTRESNI SNIMCI: Levijatan ponovo uzburkao duhove, STRAVIČNI PRIZORI PASA KOJI ŽIVE U UŽASU PARAJU SRCE! (VIDEO)
Psi su izgledaneli i žive u očajnim uslovima, Foto: Printscreen/Facebook/ Udruženje Levijatan

PRETUŽNO

POTRESNI SNIMCI: Levijatan ponovo uzburkao duhove, STRAVIČNI PRIZORI PASA KOJI ŽIVE U UŽASU PARAJU SRCE! (VIDEO)

Prizori su samo za one sa jakim stomakom

Objavljeno:

Na Fejsbuku su, tek kad su se pojavili kao udruženje napisali su da će "naći svakog ko zlostavlja životinje".

Borci za prava životinja iz udruženja Levijatan ponovo su u žiži javnosti zbog šokantne objave o saznanjima do kojih su došli, a koje su podelili s nama.

Naime, ako ste mislili da je u šinterajima pravi pakao, ono što sledi će vas tek slediti.

Oni su na Fejsbuku objavili potresan video snimak, koji pokazuje užasne uslove u kojima žive psi u Kragujevcu. Upozoravamo vas da je snimak dole vrlo uznemirujuć.

Naime, kako su iz ovog udruženja napisali u opisu teksta, snimak je nastao u okolini Kragujevca. Reč je o “pansionu” u vlasništvu B.M. gde su ovi borci za prava životinja u februaru već odveli nekoliko pasa spašenih početkom nove godine.

- Kako to već uvek biva, pri prvom susretu sve je bajno i sjajno. Stižu lepe fotke i sve je kao u bajci. Uskoro nam stiže poruka iz Kragujevca koja nam skreće pažnju da je jedan pas uginuo pod bizarnim i nerealnim okolnostima te da se telo psa nije predalo vlasniku.

Uslovi su užasni!
Uslovi su užasni! foto: Printscreen/Facebook/ Udruženje Levijatan

- Odlazimo u pansion nenajavljeni i zatičemo pakao. Snimci ne mogu dočarati zlo koje je zatečeno. U kući ranije viđenoj je bio samo jedan pas, zatvoren u prostoriji punoj slomljenog stakla. Bez vode i hrane.

- U ostalim prostorijama sve u haosu, fekalije na sve strane i tragovi krvi. Pored kuće je veliki ambar, unutra smo našli preko 20 pasa. Ambar nema prozore otvorene, nema ventilaciju. Psi u nekoliko bokseva bez hrane, posude za vodu mahom prazne ili jako prljave. Boksovi i ostatak ambara prekriveni fekalijama. Nigde posuda za hranu sa ostale pse koji trče oko nas.

- Na naše oči pas koji je spašen iz pakla i doveden tu na čuvanje jede svoj izmet...

Psi jedu sopstveni izmet!
Psi jedu sopstveni izmet! foto: Printscreen/Facebook/ Udruženje Levijatan

- Možemo vam ovde sada napisati još grozota ali to nam nije cilj, za to imate video snimke. Počeli smo izvlačenje svih 25 pasa i potrebni su nam pre svega privremeni smeštaji kako bi se ovaj pakao završio te vam garantujemo da se ovi zlotvori neće više nikada baviti životinjama. Ide vreme odmora, pazite kome ostavljate svoje ljubimce - napisali su oni u stravičnom upozorenju.

Pazite kome ostavljate ljubimce!
Pazite kome ostavljate ljubimce! foto: Printscreen/Facebook/ Udruženje Levijatan

Za ove pse je potreban smeštaj, hrana, lekovi i novac. Izvučeno je šest najugroženijih pasa, a za spasavanje svih potrebno je novca.

Bonus video: MASOVNA HAPŠENJA PO SRBIJI: Policija privodila zbog oružja i krađa, prijave protiv 11 maloletnika

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.