Ministar Stefanović Prvi maj proveo na Avali sa pripadnicima MUP (FOTO)
Foto: MUP Srbije

obišao svoje

Ministar Stefanović Prvi maj proveo na Avali sa pripadnicima MUP (FOTO)

Pripadnici policije opšte nadležnosti danas će patrolirati na svim lokacijama u Srbiji

Objavljeno:

Nebojša Stefanović, potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova, obišao je danas pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, koji na izletištu na "Avali" brinu o bezbednosti i sigurnostima ljudi koji beležavaju Prvi maj. Tom prilikom je, takođe, čestitao Međunarodni dan rada svim građanima.

foto: MUP Srbije

- Svim građanima Srbije čestitam Prvi maj. Ovo je praznik kada treba da se setimo svih onih koji su se izborili za pravo radnika, ali i dan kad primerom treba da pokažemo da smo ozbiljni i odgovorni ljudi. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i danas su na terenu, rade kako bi osigurali bezbednost i bili tu ukoliko ljudima zatreba pomoć - istakao je Stefanović

foto: MUP Srbije

Ministar Stefanović precizirao je da su na izletištima angažovani pripadnici vatrogasno - spasilačkih brigada koji vode računa o tome da neka vatra slučajno ne uzrokuje požar.

foto: MUP Srbije

- Pripadnici policije opšte nadležnosti danas će patrolirati na svim lokacijama u Srbiji na kojima se okuplja veći broj građana kako bi osigurali maksimalnu sigurnost i bezbednost - dodao je Stefanović.

foto: MUP Srbije

Nebojša Stefanović je još rekao i kako će doprinos bezbednosti pružiti i pripadnici interventne jedinice, Policijska brigada, saobraćajna policija i sve druge jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova, a na izletištu "Avala" angažovan je i policijski orkestar.

foto: MUP Srbije

Bonus Video:

PRVI MAJ U SRBIJI: Imamo li razloga za slavlje?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.