NOVINARKA VS. KOMARCI: 15 minuta sam stajala u BG prirodi verujući službama da su zaprašile ceo grad. KAD ONO... (VIDEO)
Za vreme našeg boravka u prirodi reporterka portala Espreso primila je više uboda od raznih insekata!, Foto: Printscreen

da li ima komaraca?

NOVINARKA VS. KOMARCI: 15 minuta sam stajala u BG prirodi verujući službama da su zaprašile ceo grad. KAD ONO... (VIDEO)

Ekipa redakcije Espreso izašla je u prirodu kako bi se lično uverila kako izgleda jedan dan u prirodi, kao i koliko komarci remete to uživanje

Objavljeno: 22:02h

Prema podacima koje je izdao Zavod za biocide i medicinsku ekologiju ekipe Zavoda su u večernjim i jutarnjim terminima svakodnevno radile suzbijanje na svim opštinama grada Beograda, kako bi se na velikoj površini izvršilo njihovo suzbijanje i kako bi građani mogli da uživaju u prvomajskim praznicima.

Tretmani suzbijanja komaraca i krpelja sprovedeni su na sledećim lokalitetima: Ada Ciganlija, Avala, Košutnjak, Topčider, Hajd park, Miljakovačka šuma, Lipovička šuma, Zvezdarska šuma, Banjička šuma, Stepin Gaj, Bojčinska šuma, SP Jajinci, SC Surčin, Ušće, Kalemegdan i zelene površine na levoj obali Dunava.

Tretmani su sprovedeni u skladu sa vremenskim uslovima i na lokalitetima gde je trava pokošena, kako bi efekti tretmana bili zadovoljavajući. U narednom periodu planiraju se i tretmani na međublokovskom zelenilu.

Ekipa redakcije Espreso izašla je u prirodu kako bi se lično uverila kako izgleda jedan dan u prirodi, kao i koliko komarci remete to uživanje.

Za to vreme reporterka portala Espreso primila je više uboda od raznih insekata, i to svega za 15-ak minuta.

Kakva je sitacija na terenu možete pogledati u videu:

Pri povratku sa terena njene ruke su bile pune uboda od komaraca i drugih insekata

Pri povratku sa terena njene ruke su bile pune uboda od komaraca i drugih insekata
Pri povratku sa terena njene ruke su bile pune uboda od komaraca i drugih insekata foto: Espreso

Pa, ona nije baš najzadovoljnija radom službi nakon ovog eksperimenta.

I to najblaže rečeno.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Anketa o muralu Zorana Đinđića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.