JELENINA BEBA JE PRIMILA VAKCINU, ALI JE IPAK PREMINULA: Skrhana bolom majka je napisala potresno pismo na Fejsbuku (FOTO)
Foto: Shutterstock, Printscreen/Facebook, Ilustracija

tuga!

JELENINA BEBA JE PRIMILA VAKCINU, ALI JE IPAK PREMINULA: Skrhana bolom majka je napisala potresno pismo na Fejsbuku (FOTO)

U Srbiji još uvek vlada "rat" među pristalicama vakcinacije i onih koji su izričito protiv

Objavljeno: 18:12h

Status jedne majke koja je ostala bez svoje bebe potresao je mnoge roditelje, ali i sve druge građane Srbije.

Naime, ona je na Fejsbuk grupi "Mame iz Srbije" postavila pitanje zbog kog su se mnogi zamislili.

Ova majka se pita da li postoji još neka mama čije je dete imalo posledice od vakcine protiv hepatitisa. Kako je navela, njena beba je dobila konvulzije i nakon bobre uvedena je u veštačku komu, ali se iz nje nije probudila.

foto: Printscreen / Facebook / Jelena Putica

Skrhana bolom zbog gubitka svoje bebe, često na društvenim mrežama deli potresne statuse u kojima opominje ostale majke i roditelje da paze - kako ne bi doživeli njen pakao.

U Srbiji još uvek vlada "rat" među pristalicama vakcinacije i onih koji su izričito protiv. Roditelji koji ne sumnjaju u delotvornost vakcina pokušavaju da utiču na druge i skrenu im pažnju koliko je zaista važno vakcinisati dete u ranom uzrastu, a s druge strane ima roditelja, koji su poput ove mame ostali bez svojih najdražih upravo zbog posledica koje je navodno proizvela vakcina.

Povodom ovih "kampanja" poznate ličnosti poput Jelene Karleuše pozivane su i na razgovor u policiju, jer su protiv njih pokrenute i krivične prijave.

BONUS VIDEO:

Nikola Šainović, Espreso intervju

(M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.