užasne sudbine

SVE VIŠE LEKARA U SRBIJI GUBI DOZVOLE JER LJUDI ZBOG NJIH UMIRU: Koliko zaista košta lekarska greška?

06.05.2018. 14:00h
Utvrđivanje odgovornosti lekara za smrt pacijenta u Srbiji nikad ne traje kraće od decenije, a osuđujuće presude su retkost... Detaljnije»

Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

веттон

06-05-2018 15:16h
Каква бре лиценца кад пола ради на црно где је затвор за убиства и крађе беба и органа

Porodica

06-05-2018 15:56h
Pitali ste koliko kosta lekarska greska , kosta ljudski zivot, lekar nekome oduzme zivot porodica odzume lekaru , tako bi bilo najednostavnije . Posle toga svi bi trcali da lece kako treba ili bi napustili zdravstveni sistem .

SOKO

06-05-2018 18:34h
Namerno ne lece kako treba da bi pacijent otisao u privatnu klniku !
Naravno doktor preporuci kliniku u kojoj je u talu !

Koliko košta diploma

06-05-2018 18:51h
To je pravo pitanje. Jer kada završe savesno fakultet ne lupaju dijagnoze nego se zna. Ali ako ima para kupi, ako je tata neko budeš odmah i dr i mr , ako nemaš puno para odeš u kvazi fakultet u Mitrovicu... e to se treba iskoreniti onda se neće pitati koliko košta zivot.

Pancevac

06-05-2018 19:11h
Lekarska greska ne kosta nista ali je zato tarifa lekara da urade ono za sta vec primaju platu od 100 do 500 evra.

Napredno

07-05-2018 01:07h
Kvalitetni doktori iz Srbije su nastavili svoje karijere u inostranstvu bagra koja je kupovala ispite i ko zna kako završila fakultete za preko nemaju znanja
A ovde nekoliko mrtve dece i nikom ništa
Idemo dalje kafa viski čokolada 100 e pa da vide stručnjaci dali mogu da nadji vreme da lece
Napredno dno

kunić

07-05-2018 07:21h
Da li je lekarska greška kada ti dete godinama ispituju i obećavaju da će biti bolje a nikad ne postane bolje već živiš u agoniji .

Makarije

07-05-2018 07:24h
Jednostavna operacija prostate u Jagodini. Pacijent umro nedelju dana posle operacije. Razlog, povišena temperatura. Predlagali su da pacijenta opet operišu ali s’obzirom da je bio u 70 i nekoj godini, odustali su. Pacijent umro. Hirurg i ekipa i dalje operišu. Neka im je Bogom prosto ali kako oprostiti tudji život!? Ko li je sledeći nesretnik kome će zaboraviti, gazu, makaze, skalpel i ko zna šta još u bolesnikovoj utrobi!?

Dana

15-05-2019 07:44h
Greske lekara ispravljaju popovi. Meni je dobar drug sa faxa prosle zime umro od raka, oni mislili urinarna infekcija i stalno prepisivali antibiotike. Kad su napokon ustanovili sta je, rak metastazirao do te mere da je nije mogao vise da se operise i ode covek.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara:

Espreso.co.rs


Mondo inc.