DETE ĆE MI UMRETI, DOŽIVETI NERVNI SLOM! Otac iz Bele Crkve potresao Srbiju snimkom oduzimanja sina (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

akcija suda

DETE ĆE MI UMRETI, DOŽIVETI NERVNI SLOM! Otac iz Bele Crkve potresao Srbiju snimkom oduzimanja sina (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Snimak je vrlo potresan, otac sve vreme strahuje da će mu dete umreti, i poziva Srbiju da vidi kako se vrši sila

Objavljeno:

Na internetu se pojavio potresan snimak primopredaje deteta u Beloj Crkvi, koji je navodno napravio otac deteta, koje je zakonski pripalo majci, pa su iz Centra za socijalni rad došli da tu odluku izvrše.

Ipak, ono što je potresno je što se dete sve vreme opiralo ovoj primopredaji, dozivalo oca, pa su u jednom trenutku dete morali da guraju ka automobilu.

- Sumnjam da će dete da mi doživi nervni slom - kaže on u jednom trenutku, a sve vreme primopredaju obezbeđuje i policija.

Iz Centra za socijalni rad u Beloj Crkvi za Espreso.co.rs kažu da je ovde bilo u pitanju izvršenje sudske odluke, a akciju je sprovodio sud iz Vršca.

- Takva je sudska odluka. Dete je pripalo majci. Mi smo tu bili samo da pružimo logisitku, prostorije - kaže Dragan Popović, direktor centra, koji nam je potvrdio da je dete u redu, psihički i fizički, kao i da su se danas čuli sa oba roditelja.

Ipak, snimak je vrlo potresan, otac sve vreme strahuje da će mu dete umreti, i poziva Srbiju da vidi kako se vrši sila.

Pogledajte i sami:

Bonus video:

ĐUKA OKUPIO POLITIČARE NA KRŠTENJU ĆERKE: Krstili malu Jelisavetu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.