STIGLI KAO PROMO MATERIJAL: Nastavnicima širom Srbije davali bajate sendviče iz Beograda! (FOTO)
Nastavnicima u Prijepolju davali bajate sendviče iz Beograda, Foto: Privatna arhiva

DEGUTANTNO

STIGLI KAO PROMO MATERIJAL: Nastavnicima širom Srbije davali bajate sendviče iz Beograda! (FOTO)

Navodno, sendiviči su spakovani u petak u Beogradu, a obuka se održavala u subotu i nedelju...

Objavljeno: 24.04.2018. 20:02h
  • 91

Poslanici u Skupštini Srbije su se danas na početku rada interesovali za mnogobrojna pitanja među kojima su i bajati sendviči poslati iz Beograda nastavnicima širom Srbije koji su tokom vikenda imali obuku.

Poslanica Dosta je bilo, Branka Stamenković rekla je da su nastavnici, s obzirom da je izmenjen nastavni plan za prvi i peti razred osnovne škole, bili obavezni da za vreme vikenda pohađaju obuku, a da im je obrok stigao poštom.

Naime, ova poslanica je nezvanično saznala je da je Ministarstvo prosvete novac za tu obuku prosledilo Zavodu za unapređenje obrazovanja i vaspitanja, oni dalje Učiteljskom fakultetu, a onda se desilo da je Učiteljski fakultet ishranu nastavnika prepustio privatnoj firmi koja je registrovana kao internet knjižara, rekla je Stamenković.

Navodno, sendiviči su spakovani u petak u Beogradu, a obuka se održavala u subotu i nedelju.

Nastavnica iz Prijepolja je na svom Fejsbuk profilu napisala kako kako su im sendviči sa neprijatnim mirisom poslati brzom poštom iz Beograda.

- Drugi dan traje dvodnevna obuka za realizaciju novog plana i programa u prvom razredu osnovne škole. Organizator: Ministarstvo prosvete. Ministarstvo je za nas, fakultetski obrazovane ljude, pripremilo i ,,obrok". Da ne dužim previše, neka fotografije sve kažu. Danas je 22.4. Sendviči poslati iz Beograda brzom poštom, 20.4. U običnom kartonskim paketu. Izgled vidite. O mirisu... Pa ne mogu da vam dočaram, napislala je ova nastavnica.

foto: Privatna arhiva

Ona je naglasila da škola u kojoj se obuka realizuje, nema nikakvu odgovornost za organizaciju, jer je organizator isključivo Ministarstvo prosvete.

foto: Privatna arhiva


Takođe je navela i da su sendviči poslati poštom obeleženi "lažno, kao promo materijal".

Kontakrirali smo ministarstvo Prosvete, kao i vlasnika kompanije "Makart", ali nismo dobili odgovor do vremena objavljivanja teksta.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media