STAZAMA STARE SLAVE: Karić želi nacionalnu frekvenciju za BK TV!
konkurs za dodelu nacionalne frekvencije BK televiziji, Foto: Profimedia

budući konkurs

STAZAMA STARE SLAVE: Karić želi nacionalnu frekvenciju za BK TV!

Odluku o raspisivanju javnog konkursa doneo je Savet REM-a na vanrednoj sednici prošle nedelje

Objavljeno:

Bogoljub Karić će konkurisati za dodelu nacionalne frekvencije BK televiziji na konkursu Regulatornog tela za elektronske medije (REM), prenosi list Danas.

Odluku o raspisivanju javnog konkursa doneo je Savet REM-a na vanrednoj sednici prošle nedelje.

"Prvi put čujem za konkurs, ali naravno da ćemo se prijaviti. Ne znam zbog čega konkurs nije raspisan ranije..", rekao je Karić za list Danas i, kako se navodi, na taj način negirao spekulacije da je REM, nakon pet godina, pokrenuo inicijativu za popunjavanje upražnjenog mesta za televiziju sa nacionalnom frekvencijom upravo da bi je dobila BK TV.

Karić veruje da se BK TV može vratiti na staze stare slave, da je Srbiji potrebna televizija koja će zadovoljiti potrebe porodice, da ispred malih ekrana mogu da sede tri generacije i da se ne "boje šta će gledati". "To će biti porodična, kulturna i zabavna televizija", naglasio je Karić. REM je prošle sedmice raspisao konkurs za dodelu još jedne nacionalne frekvencije koja je ostala upražnjena nakon gašenja TV Avala. Za tu frekvenciju već je bio raspisan konkursna leto 2013. godine, ali tadašnji RRA, a današnji REM nije dodelio nijednoj televiziji taj prostor. Za tu frekvenciju tada su bile zainteresovane TV Nova i TV Kopernikus Svet plus 3.

Bonus video:

SPASAVAJ SE KO MOŽE! Brod se u punoj brzini zakucao u dok!

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.