NUDILI MU STRAVIČNE PARE: Željko Mitrović odbio da proda Pink za SUMU OD KOJE STAJE PAMET!
Željko Mitrović odbio da proda Pink za 480 miliona evra, Foto: Fonet

ne da se!

NUDILI MU STRAVIČNE PARE: Željko Mitrović odbio da proda Pink za SUMU OD KOJE STAJE PAMET!

U celu transakciju, trebalo je da bude uključen i profitabilni avio-prevoznik "Er Pink"..

Objavljeno:

Vlasnik i direktor "Pink media grupe" Željko Mitrović, kako Novosti saznaju, odbio je da proda kompaniju, uprkos vrtoglavoj ponudi jednog poznatog inostranog fonda sa sedištem u Londonu.

Za televiziju, ali idruge sisteme ove kompanije, Mitrović je dobio ponudu od čak 480 miliona evra, što je, kako je Mitrović potvrdio našem listu, odbijeno. U celu transakciju, kako saznajemo, trebalo je da bude uključen i profitabilni avio-prevoznik "Er Pink".

Direktor "Pinka" Mitrović za sutra je sazvao hitan sastanak kako bi svim upravama iz regiona saopštio važne odluke koje je doneo o budućnosti svihtelevizija sa prefiksom "Pink" u Srbiji i regionu.

Osnovana 1993. godine, kao jedna od prvih medijskih kompanija u privatnom vlasništvu, "Pink" televizija je definisala i postavila standarde za komercijalne medijske operatere u zemlji i celom regionu jugoistočne Evrope. Striktno se držeći svoje osnovne filozofije - zabava, informacija i edukacija za milione gledalaca i slušalaca - Pink je postao"trend-seter" medijskog tržišta.

ŠTA OBUHVATA "PINK MEDIA GRUPA"? "PINK media grupa" obuhvata sedam pojedinačnih, nezavisnih kompanija: Pink international company, RTV Pink, Pink BiH, Pink M, Pink films international, muzičku produkcijsku kuću "Siti rekords" i avio-kompaniju "Er Pink".

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.