SUTRA ĆE ZBOG MARATONA BITI IZMENJENE SVE LINIJE GRADSKOG PREVOZA KROZ CENTAR: Evo tačnog spiska!
Zbog 31. Beogradskog maratona sutra će biti izmenjene skoro sve linije gradskog prevoza koje saobraćaju kroz centar grada, Foto: Nebojša Mandić

obaveštenje za beograđane

SUTRA ĆE ZBOG MARATONA BITI IZMENJENE SVE LINIJE GRADSKOG PREVOZA KROZ CENTAR: Evo tačnog spiska!

Večeras i sutra izmene trasa gradskog prevoza zbog 31. Beogradskog maratona

Objavljeno:

Zbog 31. Beogradskog maratona sutra će biti izmenjene skoro sve linije gradskog prevoza koje saobraćaju kroz centar grada. Prevoz će na redovnim linijama uglavnom saobraćati do 9.00.Pored toga biće izmenjene i linije noćnog prevoza u noći izmedju petka i subote.

Linije noćnog saobraćaja koje idu preko Terazija, delimično menjaju trase i sa Trga Republike i saobraćaju Makedonskom, Dečanskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Kneza Miloša, Nemanjinom i preko Trga Slavije svojim redovnim trasama u oba smera. U noći izmedju petka i subote ukidaju se stajališta "Terazije" i "Beogradjanka". Vozila će stajati kod Skupštine (stajališta "Pionirski park") i kod Londona. Stajalište "Trg Republike" kod Ineksa se izmešta kod Dunav osiguranje. Vozila tramvajske linije 2 od 9.00 do 11.30 iz pravca Pristaništa ići će do Gospodarske mehane i na Omladinski stadion. Biće izmenjene sve tramvajske linije - linija 7 ići će trasom Blok 45 - Trg Slavija - Ustanička, a od 9.00 do 10.50 vozila iz pravca Ustaničke čekaće duž trase dok se ne otvori saobraćaj preko Trga Slavija. Od 9.00 do 11.30 tramvajska linija 9 saobraćaće od Banjice do Autokomande, a od 11.30 do 14.30 na trasi Banjica - Gospodarska mehana. Linija 10 saobraćaće od Banjice do Autokomande i od Dorćola do Omladinskog stadiona. Linija 14 takodje će ići od Banjice do Autokomande, a iz Ustaničke će čekati duž trase.

Linija 12 saobraćaće od 9.00 do 12.00 na potezu Omladinski stadion - Dorćol - Pristanište - Banovo Brdo, dok će linija 13 ići trasom Banovo Brdo - Pristanište i Blok 45 - Pristanište iz povremene zastoje na Novom beogradu. Trolejbusi 19, 21, 22 i 29 ići će do Slavije, a od 10.00 do 10.50 čekaće duž trase maratona. Umesto trolejbusa 40 i 42 radoiće autobudsi sa oznakom 41a na ralaciji Admirala Geparta-Banjica 2, a trolejbuska linija 28 radiće redovno.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.