CENA MINUS ZA 3 PLUS: Roditeljima sa troje i više dece Čajetina uručuje kartice sa popustima!
Prva konferencija o poljoprivredi u Opštini Čajetina, Foto: Pixabay/Ilustracija

agro dan

CENA MINUS ZA 3 PLUS: Roditeljima sa troje i više dece Čajetina uručuje kartice sa popustima!

Predsednik opštine Čajetina uručiće roditeljima kartice i spisak objekata u kojima će moći da ostvare popuste pri kupovini određenih proizvoda i usluga na teritoriji naše opštine.

Objavljeno: 11:18h

Privredno društvo za razvoj poljoprivrede Zlatiborski Eko Agrar održava prvu konferenciju o poljoprivredi u Opštini Čajetina pod nazivom AGRO DAN. AGRO DAN će biti održan u petak 20.04.2018. godine sa početkom od 9.30 u Domu kulture.

U okviru 4 panela biće govora o zaštiti bilja, osiguranju u poljoprivredi, higijeni, ishrani i uzgoju stoke, poljoprivrednim kreditima.

Ovom prilikom, predstavnici Zlatiborskog Eko Agrara i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede će predstaviti Programe podrške poljoprivredi odnosno IPARD program i Nacionalni program ruralnog razvoja Republike Srbije za 2018.godinu.

Učesnici konferencije će biti predstavnici više banka, osiguravajućih kuća, Instituta, stručnih i naučnih institucija kao i predstavnici Ministarstva. Tokom konferencije vršiće se prezentacija ponuda osiguranja, banaka, rasadnika, prodavaca poljoprivredne mehanizacije, distributera stočne hrane i mnogih drugih.

Pozivamo sve roditelje sa teritorije opštine Čajetina koji imaju troje i više dece od kojih je bar jedno mlađe od 18 godina, da u petak, 20. aprila, u 11 sati, dođu u prostorije čajetinske Biblioteke "Ljubiša R. Đenić" kada će im predsednik opštine Čajetina uručiti kartice i spisak objekata u kojima će moći da ostvare popuste pri kupovini određenih proizvoda i usluga na teritoriji naše opštine. - Kao i kod drugih akcija koje podržavaju porodicu, odlučili smo da podržimo i ovu koju je iniciralo Udruženje "Pokret za decu tri plus" iz Čačka, rekao je Stamatović, ističući da samo tako možemo pomoći da se mladi u većem broju odluče da ostanu u svojim rodnim mestima i da u njima zasnivaju svoje porodice, koje će, nadamo se, biti sve brojnije i brojnije. I u narednom preriodu ćemo činiti sve da se u našem kraju zaustavi bela kuga i čak preokrene u suprotnom pravcu - zaključio je Stamatović.

Tekst je objavljen u sklopu projekta "Čajetina - Opština za primer", podržanog od strane Opštine Čajetina.

Bonus video

Pitali smo sugrađane da li smo siromašna nacija?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.