KRAJ DRAME U BEOGRADU: Muškarac pretio da će da skoči sa hotela u BULEVARU VOJVODE MIŠIĆA, na kraju ipak SIŠAO SA KROVA! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Prva TV

ŠOKANTNO!

KRAJ DRAME U BEOGRADU: Muškarac pretio da će da skoči sa hotela u BULEVARU VOJVODE MIŠIĆA, na kraju ipak SIŠAO SA KROVA! (FOTO) (VIDEO)

Na licu mesta nalazi se i policija, kao i ekipa Hitne pomoći

Objavljeno: 10:48h

Muškarac koji je od jutros pretio da će izvršiti samoubistvo skokom sa krova hotela u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu, na kraju je sišao s krova.

Ekipe Hitne pomoći su brzo stigle na licu mesta, potvrdila je portalu Kurir.rs portparolka te beogradske službe dr Nada Macura.

Kako nezvanično saznajemo, čitava drama počela je oko 7.40 jutros.

- U pitanju je prinudno iseljenje. Muškarac se zbog toga popeo na krov i preti samoubistvom - kaže naš izvor.

foto: Kurir/Jelena Ivić

Prema prvim informacijama, navodno je reč o vlasniku hotela Bojanu R. kojem navodno preti iseljenje zbog duga od 300.000 evra koje ne može da vrati.

Kako dodaje, muškarca obezbeđuje čak 30 ljudi na jednoj strani, dok su na drugoj policija, vatrogasci i ekipa Hitne pomoći.

Oko samog hotela vladalo je pravo opsadno stanje, a policija je blokirala sve prilaze hotelu. Na licu mesta su Hitna pomoć, vatrogasci i policija.

foto: Kurir/Jelena Spasić

Radovanović na sebi nosi majicu s likom Aleksandra Vučića jer je, kako je rekao, "samo on pošten i samo njemu veruje".

Radovanović je u prethodnom periodu govorio da je žrtva ucena i da se od njega traži da vrati mnogo više od onog što je pozajmio kao i da hotel navodno "hoće da mu otmu". U tom svetlu, javio je Pink, pomenuo je brata Surčinca Ljubiše Buhe Čumeta - Novaka Buhu i njegovog kuma Dragana Silića.

Kako mediji podsećaju, hotel Prestiž postao je predmet spora između Bojana Radovanovića, još uvek vlasnika hotela, od trenutka kada je Radovanović pozajmio novac od Dragana Silića, Buhinog kuma, uz garanciju da će isplatiti dug i navodeći hotel u tom ugovoru.

Navodno, Silić je, da bi pozajmio novac Radovanoviću, pare prvo pozajmio od Novaka Buhe, starijeg brata Ljubiše Buhe Čumeta, u zamenu za pravo ubiranja zarade od hotela u slučaju da mu novac ne vrati. Situacija se razvila tako što su se Čume i Silić navodno poravnali Radovanovićevim hotelom.

Nešto slično se navodno desilo i početkom marta, kada je takođe pretio da će sebi oduzeti život ukoliko ga isele.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DRAMA U BEOGRADU: Vlasnik preti da će skočiti s krova svog hotela zbog duga od 300.000 evra! Obukao majicu s Vučićevim likom

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.