DEBILU ISKOMPLEKSIRANI! Ivan Ivanović ispljuvao srpskog prijatelja Gujona, A PSOVKE KOJE MU JE UPUTIO SU ZA POVRAĆANJE! (FOTO)
Ivan Ivanović izvređao Arno Gujona, Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

gde će ti duša?

DEBILU ISKOMPLEKSIRANI! Ivan Ivanović ispljuvao srpskog prijatelja Gujona, A PSOVKE KOJE MU JE UPUTIO SU ZA POVRAĆANJE! (FOTO)

Ivanović je osuo paljbu po Gujonu i njegovim prijateljima

Objavljeno:

Voditelj Ivan Ivanović na društvenoj mreži Tviter prostački je izvređao velikog srpskog prijatelja i francuskog humanitarca Arnoa Gujona nazivajući ga "iskompleksiranim gov*arom"!

Ivanović je u svojoj emisiji ismejao Gujonov plan da na Kosovu otvori farmu svinja uz komentar:

- Kome će tamo da proda to meso?!

Na te prozivke Gujon mu nije ostao dužan pa mu je odgovorio da "ne potcenjuje ljubav Srba prema svinjskom pečenju", a tviteraši su napali voditelja zbog neumesne šale.

Ivanović je potom osuo paljbu po Gujonu i njegovim prijateljima.

- I si*aj patku gov*aru iskompleksirani. Mi iz Beograda i cele Srbije dajemo sve što možemo za Srbe na Kosovu. Gov*aru jedan - napisao je Ivanović i nastavio sa još brutalnijim vređanjem.

- Puši bre ku*ac debilu. Ne znam šta ti nije jasno. Vidiš kako si odmah premestio priču sa Kosova na sisanje ku*ca. U to se razumeš i dobro ti stoji. I treba da ga du*laš kada voliš i umeš. Čim si pomislio na ku*ac zaboravio si na Kosovo - samo je jedan u nizu Ivanovićevih vulgarnih odgovora.

Arno Gujon je prokomentarisao da mu emisija sama po sebi nije delovala uvredljivo.

Atno Gujon
Atno Gujon foto: Dragana Udovičić

- Čak mi je bilo simpatično i pomalo komično što me pominje u emisiji. Pozvao sam i suprugu da joj pokažem. Porukom koju sam zatim napisao na Tviteru hteo sam da mu pokažem da sam video šalu i da mi se svidela. Ipak, drugi ljudi su Ivanovićevu poruku doživeli kao uvredu i provokaciju, pa su počeli da se nadovezuju i pišu svašta. Ne bih to komentarisao, kao ni samog Ivanovića. Nije trebalo tako da ispadne - podvlači Gujon.

Ivan Ivanović potom se nije oglašavao ovim povodom.

Bonus video: Espreso intervju: Dana Vulin

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.