SKANDAL U NEGOTINU OKO PRASETA: Oteli pečenje, pa ga IZ INATA POJELI
Foto: Beta / Slobodan Miljević

nečuveno!

SKANDAL U NEGOTINU OKO PRASETA: Oteli pečenje, pa ga IZ INATA POJELI

Njega su dva mladića, uz pomoć nekih članova KUD "Dimitrije Belivakić“, presrela, otela su pečeno prase i iz inata ga pojela

Objavljeno:

Pravi haos nastao je u okolini Negotina, i to zbog pečenog praseta!

Zbog svega je pozvana policija, a nekoliko članova KUD "Dimitrije Belivakić" iz mesta Bukovče možda će biti kažnjeno jer su učestvovali u "otmici" praseta!

KUD "Dimitrije Belivakić“ iz Bukovče došao je u selo Šarkamen u goste, u KUD "Vrelo“, gde se tradicionalno održava manifestacija "Susret sela“.

U okviru tog susreta organizuje se i takmičarski deo koji se odnosi na pripremanje slavske trpeze, pa su članovi KUD-a iz Bukovče izneli na scenu i pečeno prase na ražnju.

- Problem je nastao kada su pojedini članovi iz Bukovče došli u sukob sa S. D., koji je bio zadužen da čuva pečeno prase. On im je rekao da prase mora da se zamrzne i čuva za drugi krug takmičenja. Pojedini članovi KUD "Dimitrije Belivakić“ želeli su da jedu prase posle manifestacije, ali im on nije dozvolio, zbog čega je izbio kurcšlus - ispričao je izvor blizak istrazi.

Njega su dva mladića, uz pomoć nekih članova KUD "Dimitrije Belivakić“, presrela, otela su pečeno prase i iz inata ga pojela.

- S. D. je pozvao policiju, a izgrednici su praseću glavu i ražanj bacili u njegovo dvorište. KUD je najavio da će verovatno preduzeti određene mere protiv članova, koji su umešani u incident - ispričao je izvor.

Bonus video:

UVIĐAJ U KLUBU U CRNOGORSKOJ GDE JE SINOĆ UBIJEN LUKA RADULOVIĆ

(Espreso.co.rs / Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.