PATRIOTE NA NOGAMA ZBOG GOSTOVANJA RATNOG ZLOČINCA! Protest ispred Hepi televizije (VIDEO)
Protest ispred zgrade "Happy" televizije, Foto: Printscreen/Twitter

pobunili se

PATRIOTE NA NOGAMA ZBOG GOSTOVANJA RATNOG ZLOČINCA! Protest ispred Hepi televizije (VIDEO)

Ispred televizije okupilo se oko sto ljudi

Objavljeno: 21:26h

Kao što je najavljeno, protest patriotske omladine zajedno sa ratnim veteranima i građanima Beograda održan je ispred "Hepi" televizije zbog gostovanja ratnog zločinca Ramuša Haradinaja u emisiji Milomira Marića.

Ispred televizije okupilo se oko sto ljudi. Bilo je prisutno i oko dvadesetak policajaca u uniformama i civilu. Incidenata nije bilo, a povremeno su trubili automobili koji su prolazili Tvorničkom ulicom, pokazivajući na taj način podršku demonstrantima. A šta su u ime inicijative „Nema predaje – Kosovo je srce Srbije“, koja je i organizovala ovaj skup, rekli Damjan Knežević i Nemanja Petrović poslušajte u video-klipovima ispod:

Ispred TV Hepi nalazi se desetak policajaca u uniformama i nekoliko u civilu. Od 20 časova ispred „Hepi“ televizije (u Zemunu, Aleksandra Dubčeka 14 – bivša Tvornička) počelo je spontano protestno okupljanje zbog gostovanja ratnog zločinca Ramuša Haradinaja u emisiji kod Milomira Marića.

Među okupljenima najbrojniji su mladi ljudi okupljeni u inicijativi „Nema predaje – Kosovo je srce Srbije”, koji su 17. februara i marta i 23. marta organizovali u centru Beograda protestne skupove, koncerte i šetnje sa jasnom porukom da albanskim okupatorima u Prištini Srbija ne sme da se dozvoli dobijanje stolice u UN. Sa njima u protestu su i ratni vojni veterani kao i građani iz Zemuna i drugih delova Beograda.

Novinar Milomir Marić je danas najavio da će večeras u emisiji „Ćirilica“ objaviti televizijski intervju sa tzv. premijerom lažnog Kosova Ramušom Haradinajem, ali to neće biti obično prikazivanje intervjua, već će taj intervju, pred kamerama, komentarisati uživo u programu advokati i tužioci bliski SNS-SPS režimu – Toma Fila (advokat), Goran Petronijević (advokat), Danica Marinković (patolog) i Milovan Drecun.

– Po navodima Milomira Marića Albanci su navodno protiv emitovanja emisije, što je još jedan od spinova medijskih plaćenika i prestitutki u cilju pripreme javnosti u Srbiji da se Kosovu da stolica u UN i time de fakto šiptarskim separatistima prizna država na Kosovu i Metohiji. Takođe, da li samoinicijativno ili pod uticajem i naredbom nekih moćnih krugova u zemlji i inostranstvu, Milomir Marić pokušava da nam ratne zločince i srpske kasapine, kao što je Ramuš Haradinaj, prikaže kao normalne ljude sa kojima može srpska strana sasvim normalno da razgovara i sarađuje. Ako prihvatimo tu realnost koji nam nudi Marić, onda bismo poslali jasnu poruku i sliku svetu da je sasvim normalno činiti zločine nad Srbima i za to ne odgovarati i ne snositi nikakve posledice – rekao je za portal „Srbin info“ Nemanja Petrović iz inicijative „Nema predaje – Kosovo je srce Srbije”.

Bonus video:

INCIDENT NA BIRAČKOM MESTU U DANILOVGRADU: Član biračkog odbora ispred DPS blokirao jedan od ulaza

(Espreso.co.rs/Srbin.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.