DRAMA MARINE KOVAČEV: Mladoj novinarki HITNO JE POTREBNA POMOĆ kako bi nastavila da se BORI PROTIV OPAKE BOLESTI! (FOTO)
Pomozimo Marini da nastavi lečenje, Foto: Promo

budimo humani

DRAMA MARINE KOVAČEV: Mladoj novinarki HITNO JE POTREBNA POMOĆ kako bi nastavila da se BORI PROTIV OPAKE BOLESTI! (FOTO)

U sklopu akcije prikupljanja pomoći za Marinu Kovačev biće organizovano nekoliko dešavanja

Objavljeno:

Mladoj novinarki Marini Kovačev (28) iz Novog Sada hitno je potrebno 16.000 evra do kraja aprila meseca, kako bi u Istanbulu nastavila lečenje nakon operacije tumora na mozgu, saopštila je danas Novosadska novinarska škola, u kojoj je ona zaposlena.

- Marina Kovačev je prošlog leta operisala tumor, a sada nastavlja terapiju na klinici Sante Plus u Istanbulu. Novac kojim je porodica raspolagala i fond koji je prikupljen tokom novembra i decembra prošle godine utrošen je na dosadašnje lečenje. Marini predstoje četiri nedelje zračenja mozga i kičme, i zbog toga se boravak u bolnici produžio na pet nedelja, umesto planirane jedne - navodi se u saopštenju za javnost.

Novac je moguće uplatiti na račun Marinine majke Svetlane Bošković: Banca Intesa, broj 160-2700100006080-06, a više informacija u uplatama na devizne račune moguće je pronaći na sajtu Novosadske novinarske škole (www.novinarska-skola.org.rs).

U sklopu akcije prikupljanja pomoći za Marinu Kovačev biće organizovano nekoliko dešavanja.

U četvrtak, 19. aprila, u Novom Sadu u klubu “Kućerda” od 21.30 biće organizovana humanitarna svirka.

U subotu, 21. aprila, u centru njenog rodnog Bečeja biće organizovan Humanitarni bazar, na kom će svako od zainteresovanih izlagača sa najrazličitijom robom moći da je proda i kasnije donira novac za lečenje Marine Kovačev.

Marina Kovačev završila je osnovne studije novinarstva i master studije menadžmenta ljudskih resursa.

Jedna je od osnivačica Bečejskog udruženja mladih, a od 2015. godine radi u Novosadskoj novinarskoj školi.

Kao omladinska aktivistkinja učestvovala je u velikom broju humanitarnih akcija i programa posvećenih jačanju ljudskih prava i medijskih sloboda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.