PITALI SMO SRBE: Da li smo na pragu TREĆEG SVETSKOG RATA? Ima li panike u Srbiji? (VIDEO)
Foto: Profimedia, Printscreen

SPIRALA STRAHA

PITALI SMO SRBE: Da li smo na pragu TREĆEG SVETSKOG RATA? Ima li panike u Srbiji? (VIDEO)

Pod sve većim pritiskom od strane domaćih i stranih medija, svet počinje da strahuje od potencijalne katastrofe, jer ona ne bi donela nikome dobro

Objavljeno:

Kako informacije iz sveta ne prestaju da pristižu o Trampovim pretnjama, ruskim odgovorima na iste, francuskim i britanskim mešanjima, oružju kojim raspolažu i jedna i druga strana, ne možemo a da se ne zapitamo da li će do tog rata stvarno doći.

Pod sve većim pritiskom od strane domaćih i stranih medija, svet počinje da strahuje od potencijalne katastrofe, jer ona ne bi donela nikome dobro.

Izašli smo na ulice Beograda i pitali građane šta misle, da li i koliko je moguće da se 3. svetski rat zaista dogodi? Ovo su samo neki od odgovora.

Smatram da ga neće biti, zbog toga što su i jedni i drugi dobro pripremljeni, a ni jedni ni drugi ne žele da prave razdor među sobom. To je jedna obična preventiva i za jedne i za druge - kaže nam jedan od sagovornika.

Ja mislim da nema šanse, niko nema hrabrosti da se u to upusti - kazao nam je jedan građanin.

Da li će do rata doći ili ne, to ne može niko da tvrdi. Za sada 3. svetski rat je hipotetički rat, koji bi sa sigurnošću bio razoran po čovečanstvo, zbog nuklearnog oružja kojim bi se svetske sile koristile.

Ako se i dogodi, o tome će raspravljati nadugačko i naširoko budući istoričari.

U prilogu pogledajte šta su građani imali još da dodaju na ovu temu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.