MINISTAR VULIN O PADU AVIONA: Ovo je tragedija na koju niko nikad ne može da bude spreman! Srbija je uz porodicu Kaloci (VIDEO)
Foto: mod.gov.rs

OGLASIO SE

MINISTAR VULIN O PADU AVIONA: Ovo je tragedija na koju niko nikad ne može da bude spreman! Srbija je uz porodicu Kaloci (VIDEO)

Naveo je da je ovo velika tragedija na koju nikad niko ne može da bude spreman i da je vojska Srbije uz porodicu Kaloci, kao i ceo naš narod

Objavljeno:

Ministar Vulin se oglasio povodom nesreće koja se desila kod Kovačice, gde se srušio vojni avion Super galeb G4 Vojske Srbije.

- Prilikom izvođenja redovne letačke obuke, došlo je do nesreće, prilikom koje je pao avion G4 vojske Srbije.Tom prilikom tragično je stradao pilot, major Robert Kaloci. Sa njim je na redovnom zadatku bio i major Aleksandar Matić, koji je sada dobro i van životne opasnosti. O njemu brinu lekari sa VMA, izjavio je Vulin.

Naveo je da je ovo velika tragedija na koju nikad niko ne može da bude spreman i da je vojska Srbije uz porodicu Kaloci, kao i ceo naš narod.

- Istraga je pokrenuta i o rezultatima istrage ćemo vas izvestiti u najkraćem mogućem roku, u skladu sa zakon i pravilima služe, zaključio je Vulin.

Ovaj tragični događaj dogodio se danas u jutarnjim časovima u opštini Kovačica, u Južnobanatskom okrugu, u Srbiji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.