PRONAŠLA SAM ĆERKU KOJU SU MI PRE 34 GODINE UKRALI NA POROĐAJU: Potresna ispovest majke koja se porodila u Valjevu!
Posle 34 godine uspela da nađe ćerku Petru, Foto: Printscreen Pink

ŠOKANTNO!

PRONAŠLA SAM ĆERKU KOJU SU MI PRE 34 GODINE UKRALI NA POROĐAJU: Potresna ispovest majke koja se porodila u Valjevu!

- Nisam mogla da poverujem u tu laž. Rekli su mi da je dete u zamrživaču i da ne mogu da je vidim. Nisu mi čak ni dali nikakav dokument da je beba preminula - ispričala je Stanica

Objavljeno:

Stanici Blagojević Kostić su navodno ukrali bebu na porođaju u Valjevu, a žena je posle 34 godina uspela da pronađe ćerku Petru, koja danas živi u Austriji.

Gostujući u jutarnjem programu Pinka, Stanica je rekla da je njena drama krenula nakon porođaja, kada je 4. aprila 1984. godine rodila zdravu i pravu ćerku da bi joj samo nekoliko dana kasnije, lekari rekli da je beba preminula.

- Nisam mogla da poverujem u tu laž. Rekli su mi da je dete u zamrživaču i da ne mogu da je vidim. Nisu mi čak ni dali nikakav dokument da je beba preminula - rekla je u potresnoj ispovesti Stanica.

Njoj je bilo sumnjivo kada su joj na nekoj od otpusnih lista napisali da je beba preminula 12. aprila, a Stanica pamti da je 9. aprila izašla iz bolnice.

- Znala sam da je moja ćerka živa. Nikada joj nisam zapalila sveću i odlučila sam da posvetim svoj život da je pronađem i uspela sam u tome. Ne možete da verujete koliko mi je bilo teško, kroz suze govori Stanica.

U svom potresnom svedočenju Stanica je rekla da je odrasla sa četiri sestre, i da njena agonija zapravo počinje i pre porođaja kada joj je suprug za koga je bila udata, a kasnije se razvela, rekao da ako planira da rađa žensku decu, da može odmah da izađe iz kuće.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.