SNIMAK PAKLA ZA PSE IZ LESKOVCA! Nemoguće je da ljudski stvor ovo radi životinjama! (VIDEO)
Foto: Prinstcreen, Facebook

PALA OPTUŽBA

SNIMAK PAKLA ZA PSE IZ LESKOVCA! Nemoguće je da ljudski stvor ovo radi životinjama! (VIDEO)

Direktor Sinadinović je pozvao one koji ga optužuju da dođu sami u azil i uvere se da situacija nije takva kako im je predstavljena.

Objavljeno: 16:36h

Pokret „Levijatan“ koji se bori za zaštitu životinja i vrši kontrolu u regionalnim azilima za pse, tvrdi da se psi u leskovačkom azilu kod Turekovca, ne samo čuvaju u nesavesnim uslovima, već da je među njima i mnogo mrtvih, bolesnih i gladnih životinja.

Direktor JKP „Komunalac“, koje gazduje azilom, Vladimir Sinadinović tvrdi da je video snimak namešten, a iz Pokreta „Levijatan“ najavljuju krivičnu prijavu protiv Sinadinovića zbog, kako navode, zlostavljanaja životinja i zloupotrebu službenog položaja.

Za snimak koji su postavili na društvenim mrežama, a za koji tvrde da je snimljen u „zatvorenom delu leskovačkog azila“, i koji je za samo par sati podeljen preko 1.000 puta na Fejsbuku, tvrde da imaju i „glavnog svedoka koji je bio na čelu azila“.

Direktor Sinadinović je pozvao one koji ga optužuju da dođu sami u azil i uvere se da situacija nije takva kako im je predstavljena.

„Ne želim sa Levijatan udruženjem bilo kakvu prepisku preko društvenih mreža, već ih pozivam da budu moji gosti i zajedno sa mnom obiđu azil, i uvere se da stanje nije onakvo kako im je predstavljeno, naprotiv.

Svi psi su uredno nahranjeni, pružena im je neophodna veterinarska nega, a što je najbitnije srećni su i to manifestuju neprekidnim mahanjem repova kad ugledaju čoveka.

Na prethodnom snimku koji su objavili su boksevi sa bolesnim psima, i psima koji su prethodnih dana sakupljeni sa gradskih ulica, a u narednom periodu će imati veterinarsku negu, čipovanje, sterilizaciju, i kao zdravi psi će biti vraćeni ili u prvobitno stanište ili u gatarima sa ostalim zdravim psima o kojima vodimo brigu i tu čekati svoje udomljenje.

Svedok koga spominju ih je doveo u zabludu, a na žalost nećete biti ni prvi a ni poslednji kome je to učinio. Još, jednom ih pozivam u posetu našem azilu kako bi se na licu mesta uverili koliko napora pružamo da bi napuštenim životinjama omogućili pristojne uslove za život“, prokomentarisao je za Jugmediju Sinadinović.

Leskovac je već trebalo da dobije novi azil za pse u Željkovcu još početkom ove godine, a njegovo otvaranje je najavljivano u nekoliko navrata.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs / Jugmedia.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.