KAKVA SREĆA U KUĆI STEVANOVIĆA: Ovo je studentkinja Katarina koja je dobila stan u Beogradu!
Katarina Stevanović, Foto: Printscreen/RTS

svi oduševljeni

KAKVA SREĆA U KUĆI STEVANOVIĆA: Ovo je studentkinja Katarina koja je dobila stan u Beogradu!

Za lepu vest koja je obradovala čitavu porodicu zaslužna je Katarinina mama, Suzana, koja redovno učestvuje u nagrodnoj igri “Uzmi račun i pobedi”

Objavljeno:

Radost do neba! Studentkinja iz Svrljiga, Katarina Stevanović dobila je stan u Beogradu u prvom izvlačenju u drugom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi - 2018".

Nagradama su se radovali i oni koji su dobili auto ili vaučer, ali niko kao dvadesetdvogodišnja Katarina koju je vest o dobitku vredne nekretnine zatekla u porodičnom domu, jer je za praznike iz Kragujevca gde studira farmaciju, doputovala kući. Kako navodi u ovom trenutku ne zna ko će živeti u stanu od 52 kvadrata u naselju Braće Jerković, jer su srećne okolnosti “pokvarile” njene životne planove.

- Zbunjena sam. Razmišljala sam da posle studija živim ili u Svrljigu ili u Nišu, ali sada stvarno ne znam - kaže vidno ushićena Katarina.

Koverat sa njenim imenom izvučen je među više od sedam miliona, a srećna dobitnica je od prijatelja saznala da je dobila stan, jer su počeli da je zovu i čestitaju čim su čuli njeno ime.

- Nisam ovo očekivao. Neopisivo je, ovako nešto samo treba da se doživi - rekao je Katarinin otac Radiša, dok se u njihovom domu orila pesma.

Katarina sa svojom porodicom
Katarina sa svojom porodicom foto: Printscreen/RTS

Za lepu vest koja je obradovala čitavu porodicu zaslužna je Katarinina mama, Suzana, koja redovno učestvuje u nagrodnoj igri “Uzmi račun i pobedi”.

Suzana Stevanović, naime, pred svako izvlačenje pošalje bar dve-tri koverte.

- Stan nisam očekivala ni u ludilu. Ponovo imam spremljene račune, tako da ću dve-tri koverte poslati opet, ali sada neka dobije neko drugi - poželela je Suzana, za koju je i više nego dovoljna nagrada koji je porodica dobila.

U prvom izvlačenju drugog kruga izvučene su 33 nagrade - osim stana u Beogradu, izvučeno je 12 automobila "Fiat 500L" i 20 poklon vaučera.

Bonus video:

VASKRŠNJU LITURGIJU U HRAMU SVETOG SAVE SLUŽIO PATRIJARH SRPSKI IRINEJ

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.